У попередньому випуску нашого блогу ми поділилися новиною про те, що всі ліміти скасовано . Хоча їх більше немає, але деякі клієнти не можуть отримати необхідну суму позики. Єдине, чим ми можемо допомогти у такому випадку — це порадами. Проаналізувавши всі можливі причини, ми вивели 5 простих правил, які допоможуть кожному клієнту підвищити максимальну суму схваленого кредиту.



Остерігайтесь прострочення

Навіть незначне прострочення впливає негативно на кредитну історію. Гірше, коли прострочення сягає до 90 днів, адже ви не тільки змушені сплатити штраф та підвищенні відсотки, а й потрапите до чорного списку всіх кредитних організацій. Пам’ятайте дату кінцевої виплати за кредитом, навіть коли брали позику на декілька днів. Якщо не встигаєте внести заборгованість у повному обсязі — скористайтесь пролонгацією. Таким чином, ви продовжите термін кредитування, не потрапите в прострочення та зарекомендуєте себе надійним позичальником.


Вкажіть дохід та місце роботи

Не тільки кредит, а й суму схвалює автоматична система видачі, яку мають всі кредитні організації. Система за лічені хвилини вираховує навантаження на бюджет позичальника та приймає рішення, яку суму клієнт зможе повернути без проблем. Важливо вказувати правдиву інформацію про місце роботи, а також про дохід та витрати на місяць. Якщо у клієнта є активні кредити в інших організаціях — треба зазначити цей факт в анкеті. Не треба намагатися обдурити систему, адже всі дані проходять перевірку через УБКІ. Якщо клієнт спробував приховати щось від кредитора, то система автоматично переносить його до списку ненадійних позичальників. У кращому випадку — сума схваленого кредиту буде значно нижча, у гіршому — у позиці відмовлять.


Перевірте кредитну історію

Все про кредитну історію ми розповідали у статті “Чому знову відмовили у кредиті?”. Радимо прочитати всім, хто міг її пропустити. Щобільше, критично оцінивши власну кредитну історію ви можете приблизно зрозуміти, на яку суму можете розраховувати подаючи заявку.


Не затягуйте виплати до останнього

Якщо є можливість закрити кредит швидше терміну вказаного у кредитному договорі — зробіть це. Ідеально, коли клієнт вносить заборгованість на 2-3 дні раніше. Вся ця інформація зберігається в системі та позитивно впливає на розмір позики при наступному зверненні.


Регулярність — добрий знак

Чим частіше ви користуєтесь послугами кредитування, тим більше інформації потрапляє до внутрішньої системи. Якщо ви оформили 3 і більше позик, не виходили у прострочення або вчасно скористалися пролонгацією — вірогідність видачі максимальної суми зростає. Крім того, за кожну дію клієнт накопичує бали, згідно з програмою лояльності від Cashberry для постійних клієнтів. Чим більше рівнів та балів, тим більше розмір схваленої суми.


Друзі, нагадуємо що у Cashberry ви можете отримати до 15000 гривень на повторний кредит, та до 8000 гривень при першому зверненні. А регулярно виконуючи всі 5 правил, кожен клієнт може розраховувати на схвалення максимальної суми вже на 3 кредит.