Ми присутні у соціальних мережах та активно ведемо свій блог на сайті. Розповідаємо про всі тонкощі кредитування та життя компанії. Проте, є нюанси, на які ви могли не звернути увагу або пропустити. Ми вирішили зібрати всі найголовніші факти про Cashberry тут, аби ви довго не шукали.


Найкраща програма лояльності

Ми не тільки даємо перший кредит під 0%, а й маємо найкращі умови для постійних клієнтів. Ваша довіра — це наша мотивація! Ми вирішили зробити все, що в наших силах, аби вам було вигідно користуватися сервісом регулярно. Тому, чим більше ви звертаєтесь по допомогу до Cashberry, тим менше повертаєте грошей. Для кожного клієнта, починаючи з реєстрації, відкривається 6 рівнів програми лояльності. За кожну дію у системі нараховується певна кількість балів. Наприклад, ви заповнили правильно всі поля в анкеті — отримали бали, закрили кредит без прострочення — отримали бали, оформили пролонгацію — отримали бали тощо. Бали дозволяють просуватися рівнями програми лояльності та отримати знижену відсоткову ставку на кредит. Крім того, чим вище ваш рівень, тим більшу суму позики ви можете отримати.

Відсоткова ставка на рівнях програми лояльності Cashberry

1 рівень - 1,99%

2 рівень - 1,86%

3 рівень - 1,72%

4 рівень - 1,59%

5 рівень - 1,45%

6 рівень - 1,33 %

 

Грейс-період для тих, хто не встигає

Підписуючи кредитний договір ви бачите чітко прописані умови кредитування та терміни погашення. Для тих, хто через різноманітні обставини не встигає повернути гроші до обумовленого терміну є грейс-період. Це маленький бонус всім, хто затягує з оплатою всього на декілька днів. Ми завжди йдемо назустріч клієнту. Впродовж 3 діб після закінчення дії кредитного договору не нараховуються підвищені відсотки. За цей час позичальник може закрити кредит без прострочення або оформити пролонгацію.

99,9% заявок на кредит опрацьовуються автоматично

Такою статистикою не можуть похвалитися навіть банки! Ми вдосконалювали автоматичну систему видачі до тих пір, поки вона не стала дійсно самостійною. Сьогодні майже всі заявки на кредит опрацьовуються неймовірно швидко. Максимум 3 хвилини і на пошті та в особистому кабінеті з’явиться рішення по кредиту. Ми не телефонуємо вашим родичам, аби перевірити анкетні дані та не вимагаємо поручителів. Все просто та зручно, адже довіра має бути взаємною!

Пролонгуйте скільки завгодно

Ми цінуємо вашу відповідальність. Коли ви не маєте змоги закрити кредит — продовжить термін кредитування. Це простіше, ніж здається. Ви можете навіть не пояснювати чому так сталось, а просто увійти до особистого кабінету та самостійно оформити пролонгацію, попередньо сплативши нараховані відсотки. Так можна робити до того часу, поки ваш фінансовий стан не поліпшиться. На додаток, пролонгація не впливає негативно на вашу кредитну історію.

Створіть індивідуальний графік виплат

Щось пішло не так і ви пробули у простроченні занадто довго? Ситуація неприємна, але некритична. Ми допоможемо розрахуватися з боргом. Реструктуризація — ідеальне рішення для позичальників, які вже понад місяць у простроченні. Ми створимо для вас індивідуальний графік виплат, розподіливши рівномірно боргове навантаження. Таким чином, кредит можна буде закрити не завдаючи сильного удару власному бюджету.

Тест, який показує ймовірність видачі кредиту

Якщо вам терміново треба гроші, але ви не впевнені в тому, що вам схвалять кредит — пройдіть швидкий тест за допомогою нашого telegram-бота. Це не заявка на кредит, а лише експрес-аналіз вашої кредитоспроможності. Декілька коротких питань і ви дізнаєтесь, які ваші шанси отримати позику.

Telegram, Facebook, Instagram - все для вас

Ми хочемо бути поруч з вами постійно і допомагати не тільки фінансово, але й підіймати настрій, давати порадами та спілкуватись. І ми це робимо щодня через соціальні мережі Telegram, Facebook, Instagram. Підписуйтесь на нас! Ми обіцяємо, що буде цікаво, весело, пізнавально та корисно. Крім того, ми регулярно проводимо круті розіграші. Не пропустіть, можливо саме ви наш наступний переможець.

Ваша любов у відгуках

Відгуки на сайті — особливий розділ для кожного співробітника Cashberry. Коли ми наважилися створити цей розділ, навіть не уявляли, що будемо отримувати щодня десятки відгуків зі словами вдячності, побажаннями та рекомендаціями. Ми вдячні за вашу щирість! Ви сповнюєте сенсом те, над чим працює наша команда.


Тепер ви знаєте все про сервіс кредитування Cashberry! Ми хочемо бути для вас не просто МФО, а справжнім другом, який поруч 24/7.