Травень отримав звання фінансово нестабільного місяця для багатьох українців. Карантин знову продовжили, хоча і з незначним послабленням. Великий відсоток населення немає змоги відновити свою робочу діяльність та вийти на попередній дохід. Роботодавці змушені скорочувати заробітну плату та штат. Скільки часу знадобиться всім структурам для того, щоб оговтатись від кризи та повернутись до звичних процесів ніхто не знає. Гостро постає питання фінансового добробуту населення.


Над пошуком оптимальних рішень для розв’язання проблеми працюють урядовці, пропонуючи довготривалі та ефективні стратегії подолання кризи. Та що робити, коли гроші треба “тут і зараз”? Банки відмовляють у кредитуванні, якщо позичальник не може підтвердити свою платоспроможність. Позичити у друзів, родичів або знайомих вже не вдається. Запаси на “”чорний день” не були розраховані на “чорний місяць”. Ми пропонуємо скористатись планом “Б”, який завжди буде у вас під рукою.

ПОСЛУГА "ГРОШІ ДО ЗАРПЛАТИ" ВІД CASHBERRY:

Постійні клієнти отримують до 15000 грн на картку будь-якого національного банку

Максимальна сума кредиту для нових користувачів - 5000 грн

Переказ здійснюється впродовж 3 хвилин після підписання договору

Не треба довідку про доходи

Сервіс працює цілодобово

Всі процеси (від оформлення заявки до переказу коштів) відбуваються онлайн

Ви самостійно обираєте термін кредитування (до 30 днів) та суму кредиту (до 15000 грн)

Оптимальна процентна ставка та зручна програма лояльності
Для отримання кредиту необхідно тільки паспорт, ІНН та банківська картка
Регулярне користування послугами Cashberry підвищує кредитний рейтинг

Щодня ми отримуємо десятки відгуків від вдячних клієнтів, яких підтримуємо на карантині. Отримати гроші до зарплати можна навіть тоді, коли невідомо чи вона буде. Проте, пам’ятайте, що кредит необхідно повернути у зазначений термін. Для випадків, коли клієнт не встигає вийти на стабільний дохід, ми розробили ще один антикризовий план. Пролонгування позики — можливість продовжити термін кредиту на стандартних умовах договору, без виходу у прострочення.

Вся інформація є на нашому сайті, а в особистому кабінеті на кожного клієнта чекають підказки та чіткі інструкції. Крім того, служба підтримки Cashberry завжди на зв’язку та готова допомогти. Фінансові негаразди пережити легше, якщо є на кого розраховувати!


Бережіть себе та рідних, а про решту подбає Cashberry!