Ми постійно наголошуємо на тому, що від Cashberry можна отримати кредит за лічені хвилини. Завдяки автоматичній системі видачі ми схвалюємо позику та перераховуємо гроші за 15 хвилин, а може й швидше. Проте, не все залежить лише від нас. На оперативність рішення впливає анкета клієнта. Хто цей ідеальний позичальник, якому система перераховує кошти миттєво? Розбираймось разом.


Особисті дані

Переконайтеся в тому, що паспортні дані, ІПН, номер телефону та адреса електронної пошти вказано без помилок.

Розбіжності в інформації

Критичною помилкою система вважає розбіжності між особистими, контактами та анкетними даними. Що мається на увазі? Наприклад, в анкеті ви зазначили власні паспортні дані, а банківська картка оформлена на іншу людину. Такі дії категорично заборонені, адже система може прийняти вас за шахрая. Кожне поле в анкеті має засвідчувати вашу особу, а вказана інформація стосуватися тільки позичальника.

ВАЖЛИВО: ДІЇ, ЯКІ МОЖУТЬ ПРИЗВЕСТИ ДО ВІДМОВИ У КРЕДИТУВАННІ!

Не намагайтеся вказувати недостовірну або вигадану інформацію. Для перевірки правдивості даних система, під час прийняття рішення, надсилає запити до Бюро кредитних історій та Bank ID. У випадку якщо будуть виявлені розбіжності, то вам відмовлять у кредитуванні. Щобільше, ваш запит, скоріше за все, буде визначено шахрайським, що може негативно позначитися на кредитній історії. Будь ласка, вказуйте виключно актуальну та правдиву інформацію.

Анкетні дані

Сім’я — важлива складова кожної людини. Так повелося, що на сімейний стан звертають увагу приймаючи на роботу або схвалюючи кредит. Тож, статус одруженого чоловіка чи заміжньої жінки теж додає умовні переваги. Але це не означає, що треба приписувати собі сім’ю, якщо це не так. Пам'ятайте, чесніть — понад усе! Крім сімейного стану, необхідно правильно ввести адресу реєстрації та проживання. Зазначити умови проживання: власне житло чи орендоване. Коли система обчислює платоспроможність клієнта, вона бере до уваги витрати на винаймання житла.

Працевлаштування та дохід

Ще один важливий блок в анкеті — працевлаштування. Тут мова йде про відповідальність та боргове навантаження. Якщо ви постійно змінюєте місце роботи та не затримуєтеся довго на одній посаді — це свідчить про низький рівень відповідальності. І навпаки, коли клієнт довго працює на одну компанію — це ознака стабільного доходу та відповідальності. Крім того, необхідно чесно зазначити суму всіх доходів в місяць та суму витрат. Ці дані необхідні для обчислення боргового навантаження на клієнта. Подавати заявку на кредит треба у тому разі, коли є можливість вчасно повернути борг без виходу у прострочення. Ми піклуємось про вас!


Насправді анкета позичальника дуже спрощення та не займає багато часу при заповненні. Якщо клієнт вказує власні дані, не допускає помилок та відповідально ставиться до кредитування — гроші будуть на рахунку за лічені хвилини. Добре заповнена анкета дозволяє отримати кредит навіть клієнтам з неідеальною кредитною історією. Секрет ідеального позичальника простий: будьте чесні та уважні!