У нас на сайті чітко прописані максимальні та мінімальні пороги суми кредитування для клієнтів. Для нових: від 500 грн до 5000 грн, для постійних: від 500 грн до 15 000 грн. Це не означає, що клієнт може одразу отримати максимальну суму кредиту, а демонструє скільки в перспективі може отримати клієнт, у якості кредиту. Поки що важко? Ок, давайте розкладемо все по поличках.


Стисле пояснення для нових

Якщо ви вперше звернулися по фінансову допомогу до Cashberry, можете розраховувати на максимальну суму по кредиту, якщо:

  • у вас ідеальна кредитна історія;
  • ви постійно користуєтесь послугами кредитування;
  • ваша анкета заповнена без помилок.

5 ПОМИЛОК, ЯКІ ЗІПСУЮТЬ ВАШУ КРЕДИТНУ ІСТОРІЮ

Коли чогось з цих пунктів не вистачає, краще не подавати першу заявку одразу на максимальну суму. Оберіть на кредитному калькуляторі суму від 500 грн до 3000 грн на будь-який термін. Такі запити система аналізує за лічені хвилини та ймовірність видачі значно вища за запити на максимальну суму.


Стисле пояснення для постійних


Коли ви повертаєтесь по фінансову допомогу в Cashberry, ваш ліміт видачі поступово зростає. Це не означає, що ви отримаєте одразу 15 000 грн, проте будете щоразу наближатися до цієї суми. Як пришвидшити цей процес?

Користуйтеся карткою частіше. Чим активніше ви розраховуєтесь кредитною карткою, тим більше інформації про вашу платоспроможність. Якщо ви постійно поповнюєте картку та коректно використовуєте кредитні кошти, система переносить вас до категорії “надійні клієнти”.

Не потрапляйте у прострочення. Якщо ви чекаєте, що ваш ліміт видачі буде постійно зростати, прострочень не повинно бути взагалі. Крім того, система може і знизити суму видачі клієнтам, які не повертають кредит вчасно. Якщо ви розумієте, що не встигаєте сплатити вчасно - увімкніть пролонгацію. Ця опція не впливає на кредитну історію та ліміт суми.
ПРОЛОНГУВАТИ ЧИ НЕ ПРОЛОНГУВАТИ?

Стежте за борговим навантаженням. Якщо у вас є активні кредити в інших установах, штрафи або інші обов’язкові виплати, є ризик, що ви не подужаєте ще один кредит. Будь ласка, розрахуйте своє боргове навантаження та подайте заявку на ту суму, яка не завдасть шкоди бюджету.
ЩО ТАКЕ БОРГОВЕ НАВАНТАЖЕННЯ ТА ЯК ЙОГО ВИРАХУВАТИ?

Збільшуйте суму щоразу на 30%. Щоб швидко отримати максимальну суму по кредиту, збільшуйте запит поступово. Якщо ваша перша позика була 2000 грн, а наступну заявку ви надіслали на 15 000 грн, скоріше за все, вам відмовлять або запропонують меншу суму. Краще поступово збільшувати суму, платити вчасно і тоді система без проблем буде схвалювати будь-яку необхідну суму для вас.

Рішення приймає система

Для того, щоб клієнти отримували кредит за декілька хвилин, всі дані аналізує автоматична система видачі. У співробітників Cashberry немає доступу до програми, тому просити більше суму чи пояснювати обставини немає сенсу. Вся інформація зберігається в системі та впливає на рішення. Єдиний лайфхак - сумлінно дотримуватись правил кредитного договору та використовувати поради, які ми регулярно публікуємо у блозі.


Розпочніть використовувати кредит грамотно просто зараз! Подайте нову заявку, беручи до уваги поради зі статті. Впевнені, ви отримаєте більше!