Верифікація банківської картки - обов’язковий пункт при подачі заявки на кредит онлайн. Є декілька загальноприйнятих вимог до картки, без яких вам не схвалять кредит. Про ці положення ми зараз детально розкажемо.


Приналежність картки

Банківська картка повинна належати особі, що подає заявку на кредит. Позичальник не може використовувати картку, яка зареєстрована на іншу людину для отримання кредитних коштів. Навіть, якщо картка належить дружині або чоловіку, використання такої картки для отримання позики може призвести до відмови у кредитуванні.

Що робити?

Використовуйте банківську картку, яка оформлена на ваше ім’я. Інших варіантів немає… А от сплатити кредит ви можете з будь-якої картки.

 

Visa або MasterCard?

Насправді, немає різниці до якої платіжної системи відноситься банківська картка. Cashberry співпрацює з Visa та MasterCard рівноцінно. Головне, щоб картка була оформлена в українському банку.

Що робити?

На щастя, Visa та MasterCard - найпопулярніші картки на території України. Якщо ваша картка належить до іншої платіжної системи, але видана українським банком - ви можете її використовувати для отримання кредитних коштів.

 

Картки для соціальних виплат

Цей пункт дуже важливий, адже ви не зможете отримати кредит на картку, яка призначена для соціальних виплат. Що це означає? Рахунки, які призначені для нарахування заробітної плати та соціальних виплат (пенсій, стипендій, державної допомоги, аліментів тощо), не можна використовувати для оформлення кредиту. Але їх можна використовувати для того, щоб сплатити заборгованість.

Що робити?

Якщо у вас є тільки одна банківська картка й вона призначена для соціальних виплат, ви можете відкрити та прив’язати до неї окремий банківський рахунок. Це можна зробити у відділені вашого банку.

 

Налаштування картки

У деяких карток, за замовчуванням, встановлено обмеження на операції в інтернеті.

Що робити?

Дізнатися про налаштування своєї банківської картки можна в особистому кабінеті інтернет-банкінгу (у додатку або на сайті банку), а також подзвонивши на гарячу лінію та звернувшись у відділення вашого банку.

ЧОМУ 20% БАНКІВСЬКИХ КАРТОК НЕ ПРОХОДЯТЬ ВЕРИФІКАЦІЮ ДЛЯ ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ?

 

Взагалі немає банківської картки

Не проблема, якщо позичальник немає фізичної банківської картки. Сьогодні більшість українських банків пропонують послугу “віртуальна картка”. Ви можете авторизуватися або зареєструватися в інтернет-банкінгу та отримати віртуальну картку за декілька хвилин. Подробиці та умови можна дізнатися подзвонивши на гарячу лінію обраного банку. Таку картку можна верифікувати в особистому кабінеті Cashberry та отримати кредит.


Верифікація банківської картки - обов’язкова процедура для отримання позики. Все напрочуд просто, якщо картка відповідає вимогам. Не забувайте звертатися до служби підтримки Cashberry, якщо виникнуть додаткові запитання. Ми працюємо 24/7 для того, щоб ви отримували гроші саме у той момент, коли вони необхідні.