Цього літа випала чудова нагода дізнатися більше про Україну, відкрити нові локації та закохатись у рідні пейзажі. Сьогодні ви дізнаєтесь, як бюджетно подорожувати світом не перетинаючи кордони. Звучить надто добре, щоб бути правдою? Впевнені, що дочитавши статтю, ви почнете збирати туристичний рюкзак та планувати відпустку. Налаштовуємось на позитив та шукаємо натхнення разом з Cashberry



Африканське сафарі біля Херсону

Завжди мріяли поїхати до савани, але квити на інший материк коштують шалених грошей? Збирайтесь! Їдемо на сафарі у Херсонську область. Заповідник Асканія Нова — це осередок дикої природи в Україні. Тут можна спостерігати за фламінго, зебрами, буйволами, верблюдами, бізонами, павичами та іншими дикими тваринами.

Орієнтовний бюджет на добу: 600 грн.


Альпи? Ні, Карпати!

Бурхливі ріки, лазурні озера, густі ліси, кам’яні вершини гір — це Українські Карпати. Тут тисячі доріг та сотні стежок, які ведуть крізь таємничі хащі лісу до неймовірних гірських горизонтів. Відвідати озеро Синевир — обов’язок кожного українця. Вода там така прозора, що видно дно навіть у найглибшій частині водойми. А ще, гуляючи Карпатами, вам може пощастити зустріти справжніх мольфарів.

Орієнтовний бюджет на добу: 710 грн.


Замість Праги до Чернівців

Ароматна кава та запах свіжої випічки заполонили вузькі вулички Чернівців. Костели, собори, старовинний університет, середньовічна архітектура — це далеко не все, чим може похвалитися Буковина. Розповідають, що раніше на вулиці Ольги Кобилянської жили самі вельможі, тому дорогу підмітали букетами троянд. Всі маєтки збереглися донині та створюють неперевершений архітектурний ансамбль старого міста.

Орієнтовний бюджет на добу: 680 грн.


Шотландський віадук поруч з Тернополем

Ті, хто дивилися Гаррі Поттера будуть в захваті! Адже у Тернопільській області є залізничний міст, який дуже схожий на той, яким Гаррі їхав до Хогвартсу. Віадук побудований у 1896 році за правління австро-угорської імперії та знаходиться у селі Плебанівка. Міст зберігся неушкодженим до наших днів.

Орієнтовний бюджет на добу: 400 грн.


Хай Голландія подивиться на наші вітряки

Всі туристи, що подорожують Нідерландами, шукають знамениті млини. Навіщо їхати в Голландію, якщо в Україні ні чим не гірше?! У Черкаській області (с. Водяники) збереглися автентичні велетні-вітряки. А ще, пам’ятки архітектури часів козацтва. Ви ніколи не забудете цю подорож, адже це — невідома Україна.

Орієнтовний бюджет на добу: 430 грн.


Маленька Швейцарія за 100 км від Києва

Буцький каньйон нагадує своїми скелями та бурхливими водами скандинавські пейзажі. Можна орендувати човен та проплисти під кам’яними схилами, а потім відправитися до водоспаду та влаштувати пікнік. Самобутня природа не залишить байдужим нікого. Уявіть, тільки ви, гуркіт води та шум дерев.

Орієнтовний бюджет на добу: 550 грн.


Сахара по-українськи

Олешківські піски — найбільший піщаний масив у Європі. Завжди мріяли підкорити дюни Сахари на квадроциклах? Не треба собі відмовляти у нових враженнях! Збирайтесь та рушайте до Херсонської області.

Орієнтовний бюджет на добу: 650 грн.


Друзі, у нас є все: моря, гори, ліси, пустеля, каньйони, замки та середньовічні міста. Ми показали тільки 7 локацій для бюджетної відпустки. А насправді їх десятки й всі вони поруч з нами. Обирайте свій маршрут та подорожуйте рідною Україною. Літо — час для щастя!