У Cashberry День народження! Вже 3 роки ми працюємо, вдосконалюємось та розвиваємось заради вас. Цей рік був насиченим на події, повен сюрпризів та хороших новин. Дякуємо, що довіряєте нам та надихаєте! А тепер коротко, про наш третій рік.


 

Вдосконалення заради вашої безпеки

Ми інтегрували сервіс BankID та впровадили фотоверифікацію для захисту персональних даних. Тепер онлайн кредитування від Cashberry стало безпечнішим. У шахраїв просто немає шансів скористатися особистими даними, якщо ви клієнт з Cashberrry!

 

Скасування відсотків на першу позику

Для того, щоб познайомитися з сервісом Cashberry не треба платити відсотки. Ми знизили ставку для нових клієнтів до 0,01%. Тепер ви можете отримати перший кредит швидко, безпечно та майже безкоштовно. Відчути переваги Cashberry просто, коли гроші перераховують на картку за лічені хвилини.

 

Лідер галузі 2020 року

Cashberry нагороджено відзнакою “Лідер галузі 2020” від Національного бізнес-рейтингу. Це визнання - наша з вами перемога! Відзнака свідчить про внесок Cashberry у розвиток економіки та добробут громадян.

 

5 місце у рейтингу МФО України

Ми увійшли в ТОП 10 МФО України. У березні портал Finance.ua опублікував рейтинг кращих мікрофінансових організацій, серед яких Cashberry посіла 5 місце. Це великий крок до завоювання першості на фінансовій арені.

 

51 сертифікат на списання позики, 74 призи та 70 000 гривень

Цей рік був повен подарунків та сюрпризів для клієнтів! Ми вручили 51 сертифікат на повне та часткове списання кредиту. Дарували смартфони, смартгодинники, навушники, X-Box, ноутбуки, гіроборд, електроскутер, електросамокат, телевізори, мультиварки, пилотяги, подорож в Карпати на двох та десятки комплектів фірмового мерчу! Розіграли понад 70 000 гривень серед клієнтів Cashberry всього за рік.

Ми обожнюємо дарувати подарунки та здійснювати мрії. До Дня народження Cashberry триває акція, в якій ми подаруємо 50 000 гривень для втілення ваших мрій! Перейдіть за посиланням, напишіть на яке “Хочу” не вистачає грошей, і чекайте на результати розіграшу зовсім скоро.

 

Ваші відгуки - це любов

Дякуємо за вашу довіру, рекомендації та побажання. Щодня ми отримуємо десятки відгуків, які перетворюються на сотні тисяч приємних слів впродовж року.


З вами ми прямуємо до вершин! З Cashberry ви прямуєте до фінансової стабільності! Time to Cashberry!