Чорна п’ятниця вже лихоманить? Ми квапимось допомогти скласти список покупок та найнеобхідніших товарів. Кожен магазин зазиває клієнтів спокушаючи знижками до -70%. Як втриматись і не спустити всю зарплату за один день, читайте просто зараз.



Порада №1

Кожного дня спостерігайте за цінами

Маркетологи завжди вдаються до хитрощів, а напередодні Чорної п'ятниці тим паче! За декілька днів, чи навіть тижнів, ціни на товари штучно підіймають, щоб у день розпродажу знижка виглядала приголомшливою. Складно не потрапити у цю пастку. Проте, якщо ви записували або запам’ятовували ціни на необхідні товари — вас не проведеш!


Порада №2

Купуйте у перевірених магазинах

Здебільшого, ця порада стосується онлайн шопінгу, проте і офлайнові точки теж можуть вдаватися до різних хитрощів. Купуючи будь-який товар, а особливо дорогий, не соромтеся попросити гарантійний талон та всі необхідні чеки. В разі чого, ви завжди зможете повернути товар.


Порада №3

Не виходьте за межі бюджету

Встановіть ліміт на оплату карткою або виділіть певну суму готівкою на шопінг. Якщо ви витратите все, що відклали на Чорну п’ятницю — варто зупинити шопінг. Чорна п’ятниця закінчиться, а життя продовжується. Якщо зовсім немає грошей на шопінг, а пропозиція дійсно вигідна — можете отримати гроші від Cashberry.


Порада №4

Складіть список

Дуже важко зберігати холодний розум, коли скрізь масово скуповують всі товари з полиць. Наполегливо радимо скласти список покупок та не відхилятися від запланованого. Якщо ви не можете визначитися, що саме вам необхідно першочергово, ми допоможемо. Днями на сторінці Cashberry у Facebook опублікували допис, де попросили підписників написати список необхідних товарів. Ми переглянули кожен коментар і створили два чек-листа з актуальним списком товарів для жінок і чоловіків.

Чек-лист для нього:

Мобільний телефон
Телевізор
Чохол для автомобільного крісла
Тример
Фітнес-браслет
Зимова гума для авто
Електрична зубна щітка
Порохотяг

Чек-лист для неї:

Мобільний телефон
Мультиварка
Кавоварка
Стайлер для волосся
Пральна машинка
Набір посуду Tefal
Варильна поверхня
Блендер


Бажаємо вам вдалого шопінгу! Пам'ятайте, Cashberry поруч 24/7.