Пандемія, спричинена вірусною хворобою COVID-19, застала весь світ зненацька. Неможливо було підготуватись заздалегідь до таких стрімких змін у законодавстві, економіці та повсякденному житті. За короткий проміжок часу життя людей змінилося докорінно. У нас був тиждень для того, щоб адаптуватись до нових правил існування у період карантину. Більшість українців не були готові до цього ні морально, ні матеріально. На жаль, забезпечити себе фінансовою подушкою на випадок форс-мажорних ситуацій можуть не всі. Значна частина населення має активні кредити, проте позбавлена можливості вийти на звичний дохід.



ЯК РОЗРАХУВАТИСЬ З КРЕДИТОМ У ПЕРІОД ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ?

Ми піклуємось про своїх клієнтів та допомагаємо не тільки отримати швидку фінансову допомогу, а й гідно подолати кризу. Ми розробили 3 антикризові концепції для виплат заборгованостей, які не впливають на кредитну історію позичальника та допоможуть розрахуватися з кредитом.


Грейс-період продовжено

Сьогодні затримкою заробітної плати вже нікого не здивуєш. Проте, якщо раніше зарплатню затримували на 1-2 дні, то зараз цей період значно зріс. Ми врахували такі зміни та продовжили термін грейс-періоду для всіх позичальників до 5 днів. Тобто, у кожного клієнта є додаткових 5 днів після закінчення дії кредитного договору на оплату кредиту. Під час грейс-періоду відсотки та штрафні санкції не нараховуються.

Пролонгація: продовження дії кредитного договору

Наступний крок після грейс-періоду — пролонгація. Якщо ви розумієте, що фінансова криза для вас може затягнутись і 5 днів — це занадто мало для погашення заборгованості, то варто діяти рішуче. Скористайтесь послугою пролонгування кредиту до першого дня виходу у прострочення. Для того, щоб активувати цю опцію необхідно сплатити всі відсотки за кредитом, актуальні на момент підключення пролонгації (вся інформація є в Особистому кабінеті клієнта). Після цього, ви можете продовжити термін дії кредитного договору на 30 календарних днів за стандартними умовами, що значно знизить фінансове навантаження. Пролонгація не впливає негативно на кредитну історію позичальника. Крім того, кількість пролонгувань в рамках одного кредиту необмежена. Якщо криза затягнеться — можна знову продовжити термін кредитування.

Консультація з кредитним експертом від Cashberry

Ми відкриті для діалогів та готові допомогти вам вийти з фінансової кризи. Зараз не прості часи для кожного з нас. Вважаємо своїм обов’язком зробити все можливе, щоб підтримати наших клієнтів. Якщо у вас виникнуть проблеми з виплатами по кредиту, то ви завжди можете звернутися за порадою до наших кредитних експертів (+38 (098) 415-18-18). Обіцяємо знайти найоптимальніше рішення для кожного клієнта та зберегти чистоту кредитної історії, щоб надалі ви змогли скористатися послугами кредитування у будь-яку мить. Краще рішення у кризовій ситуації — це підтримка один одного.


Бережіть себе та рідних, а про решту подбає Cashberry.