Ми часто говоримо про кредити та кредитну історію, пояснюємо як ними правильно користуватися, щоб мати високий рейтинг та отримувати гроші за декілька хвилин. Сьогодні вирішили показати іншу сторону кредитування та говорити не про сервіс, а про людей. Ми провели невеличке опитування, щоб зрозуміти хто користується сервісом Cashberry та на які потреби беруть гроші. Отже, давайте знайомитися!


Як правило, заявку на кредит подають сімейні люди з середнім доходом. Головні потреби — побутова техніка, лікування, ремонт, оплата за навчання та побутові витрати (харчування, одяг, комунальні послуги). До Cashberry звертаються ті, хто цінують свій час та не готові витрачати його на очікування відповіді від банку, особливо коли необхідна невелика сума та терміново. Зазвичай, клієнтам не вистачає грошей до зарплати або до авансу, а у нас вони можуть отримати фінансову підтримку цілодобово на картку будь-якого національного банку. Ще є категорія людей, яким банки відмовляють у кредитуванні, а ломбардам вони не довіряють, адже цінні речі можуть недооцінити або підмінити.

З дозволу наших клієнтів ми ділимося історіями про кредитування.

“Я користуюся сервісом 1-2 рази на місяць. Не вистачає буквально декілька тисяч гривень до зарплати. Я, наче, все намагаюся розпланувати та розділити витрати, так щоб грошей вистачало, але постійно виникають додаткові витрати, які важко передбачити. Беру кредит, а коли приходить зарплата — повертаю. За цією схемою живу вже понад рік. Коли брав першу позику, то ставка була 1,5%, а зараз знизилася майже до 1%. Умови адекватні, а якщо повертати вчасно, то наступний кредит погоджують за хвилин п’ять. Дуже зручно!” - Микола, менеджер з продажів.


“Навчаюся на 3 курсі в університеті, а минулого року пішла на роботу. Деколи треба взяти додаткові уроки, щоб не відставати від програми та закрити сесію. А це не безкоштовно. Крім того, я на платному навчанні, а ще винаймаю квартиру. У батьків вирішила не просити допомогу. Cashberry виручає щоразу, коли терміново треба за щось платити.” - Ірина, студентка.

“Думаєте серпень важкий місяць для батьків? Ні! У мене двоє дітей школярів і щомісяця треба то на зошити, то на ремонт здати, то за спортивні секції заплатити, а ще дати гроші на кишенькові витрати. Я дуже хочу, щоб у моїх дітей було все найкраще і вони були не гірші за інших. Подруга розповіла мені про Cashberry пів року тому, і з того часу я постійно отримую позику тільки тут. Одразу після того, як я закрила перший кредит мене повідомили про те, що умови кредитування поліпшилися і мені підвищили ліміт видачі. Минулого разу мені перерахували гроші, поки я очікувала чергу на касі в супермаркеті.” - Світлана, домогосподарка.


“Я дуже багата людина! Маю 6 онуків, і вони — мій найбільший скарб! Коли збираємось всією родиною, я не можу лишити малечу без подарунків або обділити когось. Пенсія самі розумієте яка… На подарунки її не вистачає. Донька навчила користуватися сервісом і тепер я можу тішити онуків регулярно. Отримати гроші онлайн виявилось дуже легко та швидко!” - Олександр, пенсіонер.


Коли ми читаємо історії наших клієнтів, то розуміємо що Cashberry - більше ніж МФО. Ми допомагаємо українцям позбутися фінансових труднощів та стати трішки щасливішими. Дякуємо за довіру!