Тільки напередодні 8-го Березня починаєш помічати, як багато жінок нас оточують: мама, бабуся, сестра, кохана, донька, колега на роботі. Кожній треба приділити увагу та привітати. Кожна унікальна та має особливий смак. Як не помилитися з подарунком та зробити дійсно приємний сюрприз? Ми вирішили трошки полегшити вам завдання та склали універсальний список подарунків для всіх жінок, що нас оточують! Користуйтеся на здоров’я.


Подарунки для мами та бабусі

Важко уявити людей рідніших, за маму та бабусю. 8 Березня - чудова нагода нагадати про те, що ви їх цінуєте та любите. Корисний та практичний подарунок допоможе зняти втому та полегшити буденні справи. Наприклад, масажер для тіла, який чудово впорається з важким днем та допоможе відпочити. А ще, придивіться до побутової техніки. Вона - головний помічник по дому. Роботи-пилососи та посудомийні машини звільнять від вечірньої роботи. Якщо мама та бабуся полюбляють готувати щось смачненьке, то можна подарувати кухонний комбайн або хлібопіч. Точно сподобаються подарунки, що створюють затишок в оселі. Гарний посуд, тепла ковдра, м’які капці, зручне крісло - порадують ваших кожну.

Подарунки для дружини

Дружина - це та людина, яка знає кожен ваш недолік, але при цьому не перестає вас кохати та піклуватися. Подарунок дружині повинен продемонструвати всю ніжність та почуття. Наприклад, це можуть бути гаджети для підтримання краси або техніка, яка полегшить нагляд за домашнім господарством. Фен та стайлери для волосся, щіточка для очищення обличчя, гарна білизна - чудові подарунки, але варто порадитися з дружиною, якого бренду та що саме придбати. Мультиварка, блендер, гриль, кавова машина та мікрохвильова піч - незамінні помічники. Подивіться, чого з переліку не вистачає на вашій кухні, та зробіть практичний подарунок до 8 Березня. А ще, можна придбати тур на двох у будь-яке романтичне місто та провести незабутній вікенд разом з дружиною!

Подарунки для дівчини

Кажуть, що спільні переживання гострих емоцій укріплюють стосунки. Чому б не подарувати щось круте та екстремальне? Ви можете разом відвідати картинг, пострибати на батутах, а найвідважніші - стрибнути з парашутами. Якщо ваша пара зовсім не про екстрим, то оберіть щось романтичне. Наприклад, можна подарувати фотокнигу зі спільними світлинами, планер або настільну гру. Активній дівчині сподобається смарт-годинник, безпровідні навушники або фітнес-браслет. Не забувайте про квіти!

Подарунки для сестри

У цьому випадку все залежить від віку сестри. Якщо вона ще зовсім маленька, то можна купити іграшку, набір для дослідів або книжку з головоломками. Підлітку точно сподобається гаджет, пара нових кросівок або косметика. Якщо ваша сестра більше часу проводить вдома, то можна подарувати набір для творчості або картину по номерах. А якщо обожнює гуляти з друзями, то подаруйте гру на компанію. Наприклад, “Твістер” або “Мафія”.

Подарунки для доньки

Історія з подарунками для доньки, подібна з сестрою. Орієнтуйтесь на вік та захоплення дівчинки. З універсальних подарунків можна розглянути інтерактивні іграшки - собачки, котики, папуги. Якщо умови дозволять, то можна подарувати справжнього домашнього улюбленця. Набори для малювання або перші сережки - ідеальні варіанти для малечі. Підліткам можна подарувати шкатулку для прикрас, новий телефон, гарний блокнот або набір для манікюру. Якщо донька вже доросла та переїхала, не соромтесь запитати, чого їй не вистачає зараз. Нехай подарунок буде корисний та необхідний.

Подарунки для колеги

З колегами ми проводимо більше часу, ніж вдома. Не варто оминати увагою жінок на роботі. Прекрасним подарунком для колеги стануть речі, які полегшать трудові будні, допоможуть відволіктися та розслабитися. Це може бути настільна лампа з декількома режимами освітлення, підставка для канцелярії або безпровідна зарядна станція. Професійна книжка, яскрава чашка або солодощі до чаю здатні підняти настрій.


Ну от і все, здається ні про кого не забули. Обирайте будь-який подарунок із запропонованих, і ви точно не прогадаєте! До 8 Березня залишилось менше ніж тиждень, пропонуємо не зволікати з подарунками. Якщо на все грошей не вистачить, то ми залюбки допоможемо. Обирайте будь-яку суму до 15 000 грн та дивуйте своїх жінок хоч щодня!