Ця публікація — подяка кожному, хто довірився Cashberry. Все, над чим працює наша команда від дня заснування і до тепер, зроблено з думкою про вас. Криза застала зненацька кожного і ми не стали виключенням. У нас не було антикризового плану на місяці. Щодня на карантині вся команда Cashberry працює над тим, щоб допомогти позичальникам, які вже мають активний кредит і клієнтам, які гостро потребують фінансової допомоги. Компанія Cashberry - це люди, які зіткнулись з тими сами проблемами, що і весь світ.



Мить, яка все змінила

Одного ранку ми прокинулись в іншій Україні. Безліч компаній збанкрутіли, тисячі підприємств перевели всі робочі процеси на віддалену роботу, зачинились заклади громадського харчування, розважальні центри, кінотеатри, парки, школи, університети, дитячі майданчики, нам заборонили зустрічатись з друзями, ходити в гості, виходити на вулицю без крайньої потреби. Світ завмер… Одна подія потягнула за собою ланцюг невідворотних процесів. До служби підтримки почали надходити дзвінки від клієнтів, які втратили роботу і не можуть закрити кредит вчасно. Людей позбавляють основного джерела доходу, заробітну плату скорочують і лишають сам на сам з кризою. Ми не могли ігнорувати той факт, що наші клієнти потребують допомоги. Було розроблено план дій для позичальників, які мають активний кредит, але не можуть сплатити вчасно. Як не вийти у прострочення детально прописано у нашій статті “Екстрена допомога у кризовій ситуації”.



Кредитні канікули - шанс для українців

Але і це ще не все! Ми ввели кредитні канікули для позичальників на весь термін карантину. Розіслали тисячі інформаційних листів, в яких дали зрозуміти, що на нас можна розраховувати у непрості часи. Від початку березня Cashberry не нараховує підвищені відсотки за прострочення кредиту. Як і раніше, компанія працює цілодобово та допомагає українцям щодня. Кредитні канікули стали справжнім порятунком для багатьох позичальників! Слова подяки, які надсилають клієнти, надихають та мотивують всю нашу команду.

Ваші відгуки на сайті — підтвердження того, що ми працюємо недаремно. У будь-який момент, коли знадобиться допомога, пам’ятайте - Cashberry поруч. Ми підтримували клієнтів до карантину, під час нього і будемо продовжувати свою діяльність, коли всі соціальні процеси у суспільстві, державі та світі відновляться.


Бережіть себе та рідних, а про решту подбає Cashberry!