Минули вже два тижні карантину в Україні. Вперше, за останні десятки років, пандемія — це не тільки про інфікованих, а про кожного з нас. Світ змінюється і ми разом з ним. З одного боку, є чіткі інструкції та життєво необхідні правила, яких мусить дотримуватись кожен у період карантину. З іншого — важко дати прогнози, що буде після того, як карантин закінчиться. Одне відомо достеменно: ми потребуємо підтримки один одного.


За останні декілька тижнів на пошту Cashberry надходить все більше листів з проханнями про допомогу через скорочення або вихід у неоплачувану відпустку. Ми розуміємо, у якій скрутній фінансовій ситуації опинились українці. Створюючи Cashberry наша команда орієнтувалась на цінності засновника МФО Мухаммада Юнуса (з його біографією можна ознайомитися ТУТ). Він врятував мільйони сімей по всьому світу і ми вирішили наслідувати його прикладу!


CASHBERRY ЗАПРОВАДЖУЄ КРЕДИТНІ КАНІКУЛИ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ

Клієнтам, які вийшли у прострочення починаючи з 1 січня 2020 року, не буде нараховуватись підвищена процентна ставка за період з 01.03.20! Не зважаючи на прострочення продовжують діяти стандартні умови кредитного договору, з якими можна ознайомитись в особистому кабінеті. Ми робимо все, щоб піти на зустріч клієнтам. Проте, варто пам’ятати, що тіло кредиту лишається незмінним, а вихід у прострочення може вплинути на кредитну історію.

Кредит онлайн на карту завжди був рятівним колом для тисяч українців. У часи, коли світ, а не тільки Україна, стоїть на порозі кризи дуже важлива фінансова підтримка для звичайних українців. Ми залишаємось на плаву та продовжуємо допомагати нашим клієнтам, навіть у період карантину. Cashberry працює 24/7 та скасовує штрафні санкції для всіх, хто вийшов у прострочення. Ви завжди можете розраховувати на нас!


Бережіть себе та рідних , а про решту подбає Cashberry