Тепер ми з вами супергерої! Перші два тижні було важко змиритися з тим, що треба максимально ізолювати себе та рідних від зовнішнього світу. 3 усіх боків доносилось “Залишайтесь вдома!”, “Мийте руки!”, “Уникайте скупчення людей”. Два тижні ми вчилися жити за новими правилами. Всі міри прийняті на законодавчому рівні та не підлягають оскарженню. Доля світу та України у наших, гарно вимитих з милом, руках! Проте, супергеройські справи не обмежуються тільки диванним простором! Ми підготували карантинний квест для відважних. Кожного дня, впродовж цілого місяця, на вас чекає нове завдання і розпочинаємо ми просто зараз!



День 1 (26.03)

Починати квест треба з чогось простого та приємного. Знайдіть музичні хіти 80-их, включайте на повну гучність (але до 22.00) та танцюйте для душі. Якщо ви живете з батьками, з дружиною або чоловіком, з дітьми, з котом або собакою, або з усіма разом — вам пощастило! Влаштуйте справжню олдскульну вечірку!

День 2 (27.03)

Направляємось до кухні — столиці вашої оселі. Завдання: приготувати страву будь-якого народу світу з того, що є в шафках та холодильнику. Наприклад, з макаронів та томатів можна приготувати смачну італійську пасту, а з рису та овочів — іспанську паелью. Експериментуйте!

День 3 (28.04)

Коли субота і понеділок не дуже відрізняються, то можна пропустити вихідні. Можна, але не варто! Сьогодні день релаксу і ви відправляєтесь на СПА процедури. Наповніть ванну духмяною піною, увімкніть спокійну музику та забудьте про всі турботи. Якщо у вас є скраби, олійки та крем — ви знаєте що робити!

День 4 (29.03)

Є одна українська традиція, яку не може подолати навіть карантин — недільні закупи. Ми розуміємо, що неможливо взагалі не виходити з дому. Але домовимося ходити в магазин ОДИН РАЗ НА ТИЖДЕНЬ! Не варто зайвий раз наражати себе на небезпеку. Складіть список всього, що вам необхідно і швидко зберіть свою продуктову корзину. Якщо ви будете брати товари чітко за списком, то скоротите своє перебування у магазині вдвічі.

День 5 (30.03)

Вже закінчується перший місяць весни, а ви ще досі не заховали зимові речі? Саме час навести порядок у шафі!

День 6 (31.03)

Доведеться вписати у свій щільний графік карантину читання книжки! Від сьогодні вам треба виділяти мінімум годину на день для улюбленої книжки. З власного досвіду знаємо, якщо автор цікавий — час летить непомітно!


День 7 (01.04)

Сьогодні завдання для кмітливих! На календарі 1 квітня, отже вам необхідно розіграти 5 друзів по телефону. Піднімаймо один одному настрій!



Вся команда Cashberry виконує завдання квесту щодня. Приєднуйтесь і ви до нас! Наступні тижні будуть ще цікавіші. Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram , там ми ділимось досягненнями та підтримуємо один одного! Ну а якщо вам треба фінансова допомога, а не тільки моральна підтримка, то ви завжди можете розраховувати на нас!

Бережіть себе та рідних, а про решту подбає Cashberry!