Вітаємо, супергерої! Ми з вами мужньо боролися з пандемією протягом тижня. Але бій ще не завершено. Настав час для другого раунду! Готові? Завдання на тиждень вже є. Озброюємось гарячим чаєм або кавою, смаколиками, антисептиком, маскою, милом і вперед до порятунку планети від COVID-19.



День 8 (02.04)

Яка робота по дому майже безкінечна? Прасування! Коли, якщо не на карантині? Вмикайте улюблену передачу або канал на YouTube і прасування перестане бути нудним заняттям.


День 9 (03.04)

Влаштуйте домашній кінотеатр. Пропонуємо подивитись один з фільмів, який отримав Оскар у 2019 році. Замість попкорну та газованої води підійде улюблений чай та смаколики.

День 10 (04.04)

Влаштуйте імпровізовану вечерю у ресторані для родини. Сьогодні саме той день, коли можна взяти сервіз та святкову скатертину. Приготуйте вечерю з трьох страв, сервіруйте стіл серветками та подайте по келиху вина (сьогодні можна). Якщо родина далеко, то влаштуйте відео-конференцію. Вихід завжди є, якщо є бажання!


День 11 (05.04)

Знову зібрались в магазин? Давайте ми вам нагадаємо декілька правил:

  • одягніть маску (вона захистить оточення);
  • одягніть перчатки (вони нагадують що не можна торкатися обличчя);
  • купуйте тільки необхідне;
  • дезінфікуйте телефон, а ліпше не діставайте його без потреби;
  • вимийте добре руки з милом, коли будете вдома;
  • всі продукти, які можна помити — помийте.

День 12 (06.04)

Якщо ви ще не почали робити зарядку зранку, то варто почати! Можете згадати шкільні уроки з фізкультури, а можете увімкнути онлайн-уроки, яких тисячі в Інтернеті. Тепер зарядка — обов'язковий ранковий ритуал.

День 13 (07.04)

Пам'ятаєте, ви колись відкладали онлайн-курси на потім? Саме час опанувати нову професію або вдосконалити набуті навички. Знання ніколи не будуть зайвими! Маєте чудову нагоду після карантину стати кращою версією себе!

День 14 (08.04)

Сонечко так спокусливо світить на вулиці. Ще трошки і ми всі зможемо насолодитись чудовою весняною погодою. Ну а поки, нумо помиймо вікна! Якщо вже змушені насолоджуватись весною за склом, то хай скло буде чистим!


Пишаємось вами! Тільки разом ми подолаємо вірус та повернемося до звичного життя. Навіть час в ізоляції можна проводити з користю для себе та оточення. Не забувайте розповідати про свої подвиги у наших соціальних мережах Facebook та Instagram . Чекаємо на ваші історії!

Бережіть себе та рідних, а про решту подбає Cashberry!