У березні 2020 року ми зіткнулися з поняттям “локдаун” та були змушені адаптуватися під нові умови життя. Всім світом сподівалися, що це вперше і востаннє. До останнього не вірили, що все відбувається тут і зараз. Минув рік, а ми і далі живемо у час пандемії та очікуємо на другу хвилю локдауну. Деякі регіони вже накрило посиленими карантинними обмеженнями, а втішних прогнозів наразі не передбачається. Тож, готуємось до другої хвилі, бережімо себе та дотримуємо правил.


Не панікуйте

Локдаун - головна тема для обговорення. Не піддавайтесь загальній паніці, фільтруйте новини, не звертайте увагу на чутки. Довіряйте лише перевіреним джерелам інформації. Пам’ятайте, що ваша безпека залежить тільки від вас.



Регулярно мийте руки

Це вже не правило, а закон! Мити руки або обробляти антисептичними засобами необхідно завжди, а не тільки у період пандемії. Нехай ця звичка стане нормою у повсякденному житті. Ретельно мийте руки перед прийомом їжі, після повернення додому, по приходу на роботу або в гості. Якщо є можливість - мийте руки.



Заощаджуйте

Не треба змітати все з поличок магазинів або з вітрин аптек. Як показує досвід минулого року, дефіциту продовольчих товарів немає. Краще зекономте, відкладіть гроші на “чорний день” або поповніть фінансову подушку безпеки. Якщо заощаджень зовсім не залишиться, то у вас завжди є сервіс Cashberry. Ми перерахуємо до 15 000 грн на вашу картку навіть в умовах жорстокого локдауну. Ми працюємо 24/7 та готові підтримати вас будь-якої миті.

 

Дотримуйтесь дистанції

Пам’ятайте, що більшість людей переносить вірус безсимптомно. Ніяких обіймів, рукостискань та поцілунків, якщо ви не живете під одним дахом. На жаль соціальна дистанція - необхідний захід безпеки під час карантину.

 

Онлайн концентрація

Цей рік навчив нас користуватися гаджетами та послугами онлайн вдвічі більше. Те, що колись було неймовірним, тепер реальність. Більшість процесів повсякденного життя перейшли в режим онлайн. Можна записатися на онлайн-курси, щоб вивчити англійську, замовити доставку продуктів харчування, ліків, одягу. Можна працювати онлайн та проводити конференції. Можна отримати позику не виходячи з дому. Достатньо просто авторизуватися на сайті та подати заявку на бажану суму.

Уникайте скупчення людей

Важко, але треба. Будь ласка, не відвідуйте закриті вечірки, будь-які клубні зустрічі, релігійні служіння. Не користуйтеся громадським транспортом та не стійте в чергах. Не подорожуйте на великі відстані, якщо у цьому немає крайньої потреби.


Пандемія обов’язково закінчиться і ми всі повернемося до звичного життя, в якому можна гуляти парками, відвідувати концерти, подорожувати, збиратися великою родиною за обіднім столом та влаштовувати пікніки з друзями. Все в наших руках. Чим більше людей буде дотримуватися правил, тим швидше це закінчиться. З турботою про вас, команда Cashberry.

Бережіть себе та рідних!