Минулого року ми обіцяли вам стати ще краще і дотримали слово!

Cashberry нагороджено відзнакою “Лідер галузі 2020” від Національного бізнес-рейтингу.

НБР – представництво міжнародного Союзу Національних бізнес-рейтингів в Україні, який об'єднує оргкомітети НБР у країнах Європи та Азії. Національний бізнес-рейтинг демонструє рівень успішності та стабільності підприємств України серед аналогічних за розміром, видом економічної діяльності, географією роботи. Нагорода “Лідер галузі 2020” ідображає ефективність роботи підприємства, внесок у розвиток підприємництва та економіки, підвищення рівня добробуту громадян нашої країни.

Кожного дня ми піднімали планку та рухалися до вершин, щоб стати кращими у галузі мікрокредитування. Сотні годин роботи над удосконаленням сайту, десятки нарад присвячених покращенню роботи сервісу, численні опитування клієнтів та прийняття доленосних рішень, навіть в умовах карантину. Все це привело нас до мети! Тепер ми кращі, про що й свідчить нагорода “Лідер галузі 2020”.

Клієнти Cashberry не тільки отримують швидку фінансову допомогу, а й підтримку на всіх етапах використання сервісу. Нас радять друзям, пишуть відкуги та коментують дописи у соціальних мережах. Запорука успіху - сервіс, побудований на комунікації з клієнтом та розумінні нагальних потреб українців.