Ми стали однією з кращих компаній в Україні за 2019 рік! Отримати відзнаку “Вибір споживача 2019” - честь для кожного співробітника Cashberry, адже ми щодня наполегливо працюємо над тим, щоб наші клієнти отримували якісні послуги онлайн кредитування. Згідно запиту Всеукраїнського галузево-аналітичного центру, компанія Cashberry увійшла до списку 100 топових підприємств України!

фото награды 2019.png

Номінація “Вибір споживача 2019” підтверджує, що ми одна з провідних компаній, а наші послуги надійні та сертифіковані. Вся команда Cashberry працює заради однієї мети - надати фінансову підтримку якомога більшому відсотку населення. Ідеологія бренду полягає в тому, щоб показати клієнтам, що кредити можуть стати рятувальним колом у кризових ситуаціях. Ми поруч 24/7 та перераховуємо гроші навіть у свята. Більшість клієнтів стають постійними та обирають Cashberry , як надійного фінансового партнера, на постійній основі. Створюючи компанію у 2016 році, ми прагнули стати кращими на ринку, завоювати прихильність та любов клієнтів. І от, вже у 2019 році, ми отримали офіційне підтвердження та знак якості на всю Україну!

Обіцяємо підтверджувати номінацію “Вибір споживача 2019” щороку та виправдовувати ваші сподівання. Адже тільки завдяки вам, нашим клієнтам, ця нагорода тепер “живе” в офісі та виправдовує щоденні старання кожного співробітника.

Залишайтесь з Cashberry та будьте впевнені у завтрашньому дні!