Спостерігаючи за фінансовою поведінкою чоловіків та жінок можна знайти суттєві відмінності. Здебільшого, чоловіки точно знають за якими речами йдуть на шопінг та не купують зайвого, а жінки більш емоційні та спонтанні у цьому питанні. Потреби, на які беруть кредит, теж розрізняються. На відміну від жінок, чоловіки беруть більші суми та на довший термін. Сьогодні поговоримо про те, на що частіше всього беруть кредити мужчини. Ми провели невеличке опитування серед клієнтів Cashberry та готові з вами поділитися результатами.


 

"Настав час планового технічного огляду машини, до того ж треба підготувати автомобіль до зими. Мій транспорт завжди має бути в ідеальному стані, адже це забезпечить безпечне пересування для всієї родини. Я відчуваю відповідальність перед сином та дружиною. ТО та ремонт — недешева послуга. Всієї суми у мене не було і я отримав 4300 грн від Cashberry після того, як подав заявку на сайті." — Мирослав, 37 років.

 

"Я вирішив зробити пропозицію своїй коханій. На каблучку мрії не вистачило… Позичати у друзів не варіант, адже я не хочу, щоб моя дівчина думала, що я придбав каблучку в борг. Завдяки Cashberry все залишилось у таємниці, а кредит я повернув одразу, як тільки прийшла зарплата. До речі, вона сказала “ТАК!”. — Ігор, 26 років.

 

"Як тільки з'явилася можливість подорожувати після карантину, я одразу купив тур до Туреччини. Хтозна скільки часу ще будуть відкриті кордони і що буде за декілька місяців. Часу на роздуми я собі навіть не лишав. Мені необхідна ця відпустка! Добре, що я постійно користуюсь сервісом Cashberry і моя відсоткова ставка значно нижча, ніж в інших МФО. Перерахували гроші на картку, поки я чекав чергу у туроператора." — Юрій, 33 роки.

 

"Вирішив зробити ремонт у батьків. І понеслось… Розраховував на одну суму, але постійно треба щось докуповувати. Хочеться щоб було гарно та якісно. А ще, не хочу затягувати на декілька місяців, тому треба швидко все закінчити. Взяв у Cashberry 7500 грн, а віддам вже коли аванс отримаю. Зручно та вигідно!" — Артем, 23 роки.

 

"Маю хобі — полювання. Раз на рік збираємося з друзями і їдемо на природу вполювати дичину. Збираємо намет, приладдя та їжу на декілька днів. Так би мовити, з головою поринаємо у дику природу. Цього року з грошима було не дуже, але зраджувати традиціям не хотів. Взяв кредит на 3000 грн та не жалкую! Гроші повернув, заплативши невеликий відсоток, а от вражень привіз на рік вперед." — Василь, 51 рік.


Ми допомагаємо втілити у життя ваші бажання. Приємно знати, що Cashberry допомагає клієнтам стати щасливіше! Гроші — це просто засіб для досягнення мети. Якщо вам бракує коштів, не варто відмовляти собі та змінювати плани. Ми поруч 24/7 та можемо перерахувати до 15 000 грн на картку будь-якого банку за 3 хвилини.