Друзі, якщо ви вперше на сайті МФО або у вас є знайомі, які все ще не довіряють мікрокредитним організаціям — ми просто зараз розставимо всі крапки над “і”. Розповідаємо стисло і по факту на що необхідно звернути увагу перед тим, як взяти перший кредит в режимі онлайн, використовуючи будь-який гаджет з виходом в інтернет. Спершу питаємо, а потім відповідаємо. Якщо у вас все сходиться, то можете подати заявку на кредит від Cashberry просто зараз.


А чи точно треба?

Брати декілька тисяч “аби було” - дуже-дуже погана ідея. Подавайте заявку на кредит тільки в разі необхідності та тільки тоді, коли впевнені що повернете. Сядьте. Подумайте. Візьміть калькулятор. Порахуйте. Вам треба вирахувати власне боргове навантаження. Для цього додайте до повсякденних витрат суму майбутньої виплати по кредиту і відніміть від загальної суми доходу. Якщо залишилось бодай 30% “вільних грошей” від загальної суми — ви цілком платоспроможні.

А коли зарплата?

Сумніваємося, що вам про таке скажуть працівники банку. Порада, яка заснована виключно на нашому досвіді та історіях клієнтів: не беріть гроші день у день до зарплати. Обираючи термін кредитування вкажіть дату на три/чотири дні пізніше, ніж вам зазвичай нараховують заробітну плату. Таким чином, якщо трапиться форс-мажор або затримують зарплату, у вас буде декілька днів фори перед кредиторами й ви не потрапите у прострочення.

А скільки переплата?

Перед тим, як оформити позику, скористайтеся кредитним калькулятором. На головній сторінці сайту оберіть суму та термін кредитування, а відсоткова ставка розраховується автоматично. Таким чином, ви побачите скільки грошей вам доведеться повернути. Радимо не потрапляти у прострочення, адже тоді будуть нараховані підвищені відсотки (вони прописані у кредитному договорі). Якщо ви з якихось причин не встигаєте закрити кредит в обумовлений термін — увімкніть пролонгацію. Необхідно буде сплатити тільки відсотки за кредитом і ваш термін кредитування буде продовжено на стандартних умовах договору.

Які документи знадобляться?

Не треба довідку про доходи. Не треба поручителів. Не треба підтвердження вашої платоспроможності від друзів. Для подачі заявки на кредит онлайн від Cashberry необхідно тільки паспорт, ІПН та банківська картка. Порада: заповнюючи анкету не пропускайте жодного поля і вводьте дані без помилок. Правильно заповнена анкета значно підвищує шанси на отримання першого кредиту.

На яку суму розраховувати?

Ми перераховуємо до 5 000 грн новим клієнтам. Проте, рекомендуємо не подавати заявку на максимальну суму позики. Для того, щоб уникнути відмови у кредитуванні — подайте заявку на меншу суму, наприклад до 3 000 грн. Закрийте кредит вчасно і наступного разу ваш ліміт видачі буде підвищено. Постійні клієнти Cashberry отримують до 15 000 грн на картку за 3 хвилини.


Ну от і все! Cashberry - це просто, швидко та доступно кожному. Подавайте заявку тоді, коли вам зручно! Наш сервіс працює 24/7, а система видачі цілком автоматизована.