Ми не обіцяємо що цей тиждень — останній тиждень карантину, але точно обіцяємо зробити його цікавим. Пам'ятайте, що кожен, хто дотримується правил карантину — супергерой! Це фінальна частина квесту, а отже і завдання будуть для сміливих і відважних.



День 15 (09.04)

Викидаємо весь непотріб! Це стосується не тільки речей, які ви не вдягали вже купу років, а всього, чим взагалі не користуєтесь. Звільніть свою оселю від зайвих речей. Коли, якщо не на карантині?

День 16 (10.04)

Сьогодні не початок місяця або року, навіть не понеділок, але це не заважає взяти ручку і написати плани на рік. Подумайте, чого б ви хотіли досягти, а що змінити. Занотуйте кожне ваше бажання і прагнення. Впевнені, що через рік більшість пунктів буде виконано.

День 17 (11.04)

У вазонках не обов’язково вирощувати квіти. Сьогодні вашим завданням буде — посадити міні-город на підвіконні. Можете посіяти кріп, петрушку або посадити цибульку.

День 18 (12.04)

Подзвоніть дальнім родичам та давнім друзям. Впевнені, що у кожного є з десяток людей, яким хочеться подзвонити, але все не вистачає часу. Так от, зараз часу повно!

День 19 (13.04)

Сплануйте майбутню подорож. Обдумайте кожну деталь: куди відправитись, як добратись, що взяти з собою, де жити, з ким поїхати. Можна розписати все у блокнот або нотатки на телефоні. А коли стане безпечно подорожувати — у вас вже є готовий план! Залишиться тільки валізи зібрати.

День 20 (14.04)

Ну а це завдання під силу супермену та супервумен! Сьогодні вам треба зробити перестановку в кімнаті. Можете пересунути меблі, поміняти штори або жалюзі, постелити або забрати килим, додати яскравих деталей до інтер’єру. Можна все, чого душа бажає!

День 21 (15.04)

Вітаємо! Сьогодні останній день карантину. Ми пишаємось вами і дякуємо за те, що виконували наші завдання. Тому, ви заслуговуєте на відпочинок. Проведіть сьогодні день на дивані з чистим сумлінням


Бажаємо вам здоров’я та натхнення! Зовсім скоро це все закінчиться і ми зможемо повернутись до нормального життя. Бережіть себе та рідних, а про решту подбає Cashberry.