Настав той день, коли ми зібрали всі лайфхаки від МФО в один стислий та зрозумілий текст. Сьогодні коротко про основні принципи роботи з кредитною організацією на прикладі Cashberry. Проведемо вас на внутрішню кухню МФО, щоб пояснити, яким чином можна отримати максимальну суму позики, а повернути мінімум процентів.


Знайомство з командою

Для того, щоб розпочати співпрацю, необхідно представитись. Чи не так? Ідентифікуйтесь за допомогою системи BankID або пройдіть фотоверифікацію. Тут спрацює перший лайфхак: ідентифікація за допомогою BankID підвищує шанси на схвалення кредиту та впливає на розмір суми. Приємним бонусом стане й те, що частина анкети заповнюється автоматично, використовуючи дані з відкритих джерел.

 

Сервірування акаунту

Реєструючись на сайті, уважно заповнюйте кожне поле в анкеті. Особливу увагу варто приділити адресам реєстрації та проживання, доходам та місцю роботи. Другий лайфхак спрацює, якщо ви авторизуйте свою сторінку Facebook. Підключення соціальної мережі підвищує ваш рейтинг у системі та додає балів у програмі лояльності.

 

Подача

Перед тим, як подати заявку впевніться у тому, що:

Третій лайфхак спрацює тоді, коли всі фактори в купі складуться в анкету ідеального позичальника. У такому разі, ви зможете подати заявку на будь-яку суму та отримати позитивне рішення за декілька хвилин.

 

Вишенька на торті

Не чекайте останнього дня дії кредитного договору. Для того, щоб повернути менше грошей, треба платити частіше. Де логіка? Четвертий лайфхак найцікавіший! Кожного дня вам нараховують відсотки на тіло кредиту. Якщо тіло буде менше, то і загальна сума відсотків зменшиться. Отже, вносьте регулярно певну суму кредиту, щоб вона перевищувала кількість нарахованих відсотків. Ви зможете зекономити до 40% на процентній ставці!

Чотири лайфхаки внутрішньої кухні Cashberry знадобляться і вам, і вашим друзям, і коханим. Головна ідея: Беріть максимум, а повертайте мінімум!

Важливе може бути простим з Cashberry!


ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ІНВЕСТ ФІНАНС”. НАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУ ФАКТОРИНГУ. Ліцензія Нацкомфінпослуг № 1680 від 16.05.2017 (безстрокова). Кредит на строк до 30 днів на суму до 15000 грн., реальна річна відсоткова ставка від 3,71% до 37956,39%