Можна все життя чекати на кредити під 0%, а можна регулярно користуватись сервісом Cashberry та отримати найнижчу ставку на постійній основі. Так, ви все правильно зрозуміли! Сьогодні ми поговоримо про шалену програму лояльності від Cashberry.


Як працює програма ?

Реєструйтесь на сайті - накопичуйте бали - переходьте на новий рівень зі зниженою відсотковою ставкою.

1 рівень - 1,99%

2 рівень - 1,86%

3 рівень - 1,72%

4 рівень - 1,59%

5 рівень - 1,45%

6 рівень - 1,33 %

Як нараховуються бали?

Індивідуальна система накопичення балів дозволяє клієнтам просуватися рівнями програми лояльності настільки швидко, наскільки це можливо. Зміна рівнів програми лояльності залежить від частоти користування сервісом. Навіть у простроченні ми нараховуємо бали, адже розуміємо, що турбота повинна бути на першому місці за будь-яких умов.

За що нараховуються бали?


Реєстрація. Першу порцію балів ви отримаєте одразу після заповнення анкети. Кожне поле має унікальну кількість балів. Як заповнити анкету ідеального позичальника ми вже якось розповідали. Найбільшу цінність мають коректно заповнені паспортні дані, номер телефону, адреса проживання та реєстрації. Додаткові бали нараховуються після використання системи BankID для ідентифікації та авторизації за допомогою Facebook.

 


Заявка. Оберіть необхідну суму, подайте заявку та отримайте кредит. За кожний підписаний договір ви теж отримаєте певну кількість балів. Користуйтесь позикою згідно з умовами кредитного договору та уважно слідкуйте за термінами погашення. Все це потім сумується у бали.

 


Оплата кредиту.
Прийшов час платити за кредит? Не зволікайте, адже вчасна сплата кредиту дає можливість накопичити максимальну кількість балів за цю дію. Не встигли сплатити та вийшли у прострочення? Закрийте борг якомога швидше, щоб не втратити нараховані бали за поточну позику. Ви у будь-якому разі отримаєте винагороду балами, проте їх кількість залежить від своєчасного погашення кредиту.

 


Пролонгація. Не встигаєте вчасно сплатити кредит, але не хочете витрачати бали та потрапити у прострочення? Без проблем! Пролонгуйте позику та отримуйте бали не тільки за користування кредитом, а й за пролонгацію.


В Cashberry клієнти не тільки отримують перший кредит під 0%, а й мають найвигідніші умови упродовж всього часу використання сервісу. Саме тому тисячі українців обирають нас, як надійного фінансового помічника. Частіше користуєтесь - менше повертаєте! Подати заявку, отримати гроші та збільшити кількість балів у програмі лояльності можна просто зараз.


ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ІНВЕСТ ФІНАНС”. НАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУ ФАКТОРИНГУ. Ліцензія Нацкомфінпослуг № 1680 від 16.05.2017 (безстрокова). Кредит на строк до 30 днів на суму до 15000 грн., реальна річна відсоткова ставка від 3,71% до 37956,39%