Почнемо з того, що мікрокредит на короткий проміжок часу — це ідеальна альтернатива позичанню у друзів, родичів, знайомих або колег. Вам не треба пояснювати навіщо гроші, чому вам не вистачило до зарплати та домовлятись про терміни. Кожен клієнт Cashberry може отримати до 15 000 гривень, власноруч обравши термін кредитування. Всі умови прозоро прописані у договорі, який треба підписати за допомогою унікального коду. Ніяких довідок з місця роботи, поручителів та завдатку. Все настільки просто, що наші клієнти повертаються щоразу, коли виникають незначні фінансові труднощі. Ми поруч 24/7 та підтримуємо дружні стосунки з усіма, хто звертається по фінансову допомогу. До речі, відгуки завжди оновлюються на сайті, може там вже є і ваш.


Лояльність — наша особливість

Ми допомагаємо не тільки взяти позику, а й розрахуватися без проблем, навіть якщо всі терміни спливають. Пролонгація — стала чудовим рішенням для всіх, хто не встигає внести заборгованість до обумовлених термінів. За декілька днів до закінчення дії кредитного договору, на пошту клієнта надходить лист з нагадуванням про необхідність погасити позику. Якщо клієнт розуміє, що не встигає, він завжди може проконсультуватися з нашими кредитними спеціалістами або оформити пролонгацію самостійно в особистому кабінеті.

 

Пролонгація — це послуга, яка дає можливість продовжити термін кредитування

Головна умова для пролонгування — сплатити нараховані відсотки, актуальні на момент оформлення. Можливість продовжити термін кредитування з'являється в особистому кабінеті клієнта за 5 днів до закінчення дії кредитного договору. Після повної сплати відсотків, термін кредиту буде автоматично продовжено на 14 днів з моменту оплати. Таким чином, клієнт не потрапить у прострочення, а кредитна історія не зазнає негативних змін.


Якщо ви вагаєтесь брати чи не брати кредит через те, що не впевнені у фінансовій стабільності — не турбуйтесь. Зараз такий час, коли важко бути у чомусь впевненим на 100%. Ми це передбачили, зробивши пролонгацію доступною абсолютно для кожного клієнта. У Cashberry піклуються про всіх, хто подає заявку на кредит. Хороше МФО характеризує не кількість виданих кредитів, а люди, що дякують, рекомендують та повертаються до нас знову і знову.