Коли світ стоїть на порозі кризи, а Україна знаходиться у режимі карантину ми мусимо піклуватись та підтримувати один одного. На жаль, більшість підприємств змушено тимчасово зупинити свою діяльність у зв’язку з пандемією, що спричинила коронавірусна хвороба. Більшість українців відправлено у неоплачувану відпустку, дехто підпав під скорочення штату, комусь затримують заробітну плату. Наша компанія розуміє у якому скрутному становищі могли опинитися клієнти Cashberry.


Пеню та штрафи скасовано!

“Місія компанії - допомагати людям подолати тимчасові фінансові труднощі. Пандемія закінчиться і всі повинні мати змогу повернутися до звичного життя! Саме тому ми вирішили підтримати клієнтів та піти на зустріч у ці нелегкі часи для кожного українця. Cashberry скасовує штрафні санкції для всіх, хто порушив умови кредитного договору та вийшов у прострочення. Соціальна відповідальність - це те, що повинно бути на першому місці у очільників всіх компаній і ми готові показати хороший приклад!” - Максим Ігорович, CEO Cashberry.


Важливо!

Клієнтам, які вийшли у прострочення починаючи з 1 січня 2020 року, не буде нараховуватись підвищена процентна ставка за період з 01.03.20! Не зважаючи на прострочення продовжують діяти стандартні умови кредитного договору, з якими можна ознайомитись в особистому кабінеті.

Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку! Cashberry працює 24/7 навіть в умовах карантину, адже зараз, як ніколи, наші клієнти потребують фінансової допомоги. Всю необхідну інформацію стосовно нарахування відсотків можна отримати подзвонивши на гарячу лінію +38 (063) 234-51-92 або переглянути в особистому кабінеті.


Бережіть себе та рідних, а про решту подбає Cashberry!