Більша частина чоловічого населення планети береться за голову і намагається придумати креативне привітання до 8-го березня. Завдання ускладнюється і кількістю подарунків. Адже, вітати треба не тільки кохану, а й маму, сестру, бабусю, доньку, колегу, подругу. Список можете продовжити самостійно. Чим керуватися у виборі подарунку? Здоровим глуздом! Як би це не звучало, але статистика стверджує, що 40% жінок, м’яко кажучи, не в захваті від сюрпризів на 8 березня. Це не означає, що треба прямо запитати “Кохана, що тобі подарувати?” (хоча, ідея непогана). Ні, просто треба знати, що НЕ можна дарувати ні в якому разі!


Список найжахливіших подарунків

Кухонне приладдя


Ну правда, невже ви думаєте, що жінка не може купити рожевий рушничок або прихватку з вушками у будь-який інший день? Та і взагалі, якщо в неї немає таких “стильних” аксесуарів на кухні, може і не треба?


Посуд


І знову кухня. Ви серйозно? Ліпше не пакуйте в подарункову коробку тарілки, ложки, чашки, лопатки та ножі (тим більше ножі!). Виключенням стане вінтажний сервіз, але і то не факт.


Одяг і взуття


Можемо побитися об заклад, що подарований светр або туфлі будуть охайно та дбайливо… лежати на полиці! Якщо дуже хочете подарувати щось з речей, то ліпше ідіть разом на шопінг.


Халат

Це те саме, що шкарпетки на 14 жовтня! Навіть не думайте дарувати халат, хатні капці або ще якусь домашню “амуніцію”. Ліпше вже купити букет квітів і щось смачненьке на ці гроші!


Приколи

Це окрема категорія креативу, яку хочеться викинути в смітник. Якщо ви вже замовили “Диплом кращої дружини” або посвідчення “Королева кухні” - не несіть його додому!


Пам’ятайте, жінки — тендітні, ніжні та чуттєві. Подарунок на 8 березня не обов’язково має бути дорогим, проте він мусить бути від щирого серця! І пам’ятайте ми завжди поруч і допоможемо не тільки порадами.Якщо треба терміново гроші в кредит - 15000 гривень доступні на нашому сайті 24/7!