Отримати кредит від Cashberry можна за лічені хвилини. Проте, деякі клієнти не забирають гроші навіть після того, як отримують підтвердження в особистому кабінеті. Чи впливає відмова клієнта на кредитну історію та чи погодять наступну позику дізнаєтесь просто зараз.


Краще за все подавати заявку на кредит тільки в тому разі, коли дійсно є потреба у фінансовій підтримці. Особиста відмова від кредитування не впливає на кредитну історію, проте є декілька нюансів, які варто враховувати. За правилами, будь-яка кредитна організація зобов'язана передати інформацію про кредит до УБКІ. Заявка буде з поміткою “схвалено”, проте інформації про використання кредитних коштів не буде. Якщо у вас є сумніви щодо коректності переданої інформації, надішліть запит про стан кредитної історії до УБКІ. Тоді ви зможете перевірити, яка саме інформація потрапила до бюро та слідкувати за чистотою своєї кредитної історії.


Чи несе відмова від кредиту негативні наслідки для позичальника?


Важко дати загальну відповідь, як саме конкретна кредитна організація або банк ставиться до відмови клієнта. З одного боку, від кредиту ви відмовились за власним бажанням, проте, банк або кредитна організація витратили ресурси на схвалення вашої заявки. Не кожен кредитор погодиться витрачати гроші задарма. Якщо клієнт декілька разів відмовиться від позики, скоріше за все, йому почнуть відмовляти у кредитуванні.


В Cashberry не відмовлять


Навіть якщо ви неодноразово відхиляли вже схвалену позику — це не вплине на наступне кредитування в Cashberry. Ваш рейтинг в рамках програми лояльності не понизиться, а кредитна історія не зазнає негативних змін. Отже, ви можете подавати заявку на кредит в Cashberry необмежену кількість разів після того, як власноруч відмовились від грошей.



Нагадуємо, що на нашому сайті можна отримати до 15 000 гривень на повторний кредит та до 5000 гривень під час першого звернення. Ми поруч з вами 24/7 та здійснюємо грошові перекази за декілька хвилин!