Ситуацій, коли терміново треба гроші, може бути незлічена кількість: на навчання, лікування, квартплату, шопінг, продукти, відпочинок, форс-мажори. Уявімо, що кошти треба не завтра і не через 3 години, а тут і вже! У такому разі, завжди можна довіритися нам. Cashberry перераховує КЕШ в кредит 24 години на добу. Ми розуміємо, як буває важко розприділити гроші до зарплати або виділити бюджет на відпустку. Отримати кредит онлайн на картку можна за 3 хвилини, але слід бути уважними. У цій статті ми розкажемо, на що звернути увагу при підписанні договору та як уникнути дзвінків від колекторської служби.



Перше правило кредитування: уважно читайте договір

Закликаємо бути відповідальнильними та уважними підписуючи будь-який документ, а особливо, коли це стосується грошей в борг. Саме у договорі прописані основні положення кредитування та чітко, по пунктах пояснюється, які дії будуть застосовані до боржників. Підписавши договір, ви даєте згоду на вказану суму, термін та процентну ставку. Крім того, радимо ознайомитись з юридичними документами МФО ( наші правила, договори, ліцензія та свідоцтво про реєстрацію ТУТ). Коли все зрозуміло та прозоро можете сміливо ставити підпис та очікувати на свої гроші.

Друге правило: витрачаємо зараз, а повертаємо потім

Кредит без довідки про доходи може взяти кожен, кому вже є 18 років. Зазвичай, гроші на карту приходять протягом декількох хвилин після підписання договору. Далі ви можете витрачати їх на свій розсуд. 15000 гривень вистачить на відпочинок, подорожі, закупи, подарунки коханим та на все, що вам необхідно. У цьому і полягає користь МФО, ми не питаємо “навіщо вам гроші?” і не вимагаємо довідку про доходи. Але пам’ятайте, що в обумовлений термін споживчий кредит необхідно закрити, аби не псувати кредитну історію та мати змогу користуватися сервісом необмежену кількість разів.


Третє правило: повертайте вчасно

Ми створили Cashberry для того, щоб допомагати та підтримувати наших клієнтів. І це стосується не тільки тих випадків, коли треба гроші на картку в кредит, але й тих, коли немає змоги вчасно повернути кошти. Ідеально, якщо вдається вкластися у терміни. А якщо ні? Ми про це подбали. У кожного є додаткові 3 дні на виплату боргу, протягом яких відсотки не нараховуються. Якщо розумієте, що все одно не вкладаєтесь у терміни та закрити кредит вчасно немає змоги, то завжди можна відтермінувати виплату. Не забувайте про пролонгацію, яка доступна всім за декілька днів до закінчення терміну дії договору. Таким чином, ви продовжуєте термін кредиту, згідно з умовами підписаного договору. З усіма питаннями, що можуть виникнути в процесі користування кредитом, охоче допоможе служба підтримка. У нашому штаті понад 30 співробітників, що знають відповіді на будь-яке питання. Отримати консультацію можна по телефону, у чатах підтримки та через листування електронною поштою.


Якщо до кредитування ставитись відповідально, то вас ніколи не потурбують колектори, ваша кредитна історія буде ідеальна, а рейтинг високий. Сподіваємось на довгу співпрацю з кожним, хто залишить заявку на швидкий кредит в Cashberry.