Cashberry - одна з небагатьох мікрофінансових організацій, яка дійсно піклується про клієнтів. Щодня ми ставимо собі за мету допомагати у вирішенні дрібних фінансових труднощів. Завдяки сервісу мікрокредитування Cashberry можна отримати позику за лічені хвилини знаходячись у будь-якій точці України. Єдина умова — мати при собі паспорт, ІНН та гаджет з виходом в інтернет. Ми переймаємось не тільки тим, щоб клієнт швидко отримав гроші, а й щоб не виникало проблем з поверненням боргу. Про те, якими способами можна повернути кредит є в окремому розділі сайту й кожен клієнт може обрати будь-який зручний для нього. А чи хтось розповідав, як повернути менше, ніж нарахував кредитний калькулятор? Впевнені, що ні. Отже, будемо першими!


Порада на мільйон!

Сплачуйте кредит частинами й більше, ніж просто нараховані відсотки.

У чому сенс?

Щодня вам нараховуються відсотки на тіло кредиту (згідно зі стандартними умовами договору). Якщо ви розділите виплати за кредитом, наприклад, на 4 рівні частини, то тіло кредиту буде поступово зменшуватись. Отже, кількість нарахованих відсотків буде зменшуватися пропорційно зменшенню тіла кредиту. Таким чином, можна зекономити до 40% на процентній ставці.

І ще дещо…

Постійні клієнти вже з третього кредиту відчувають переваги програми лояльності від Cashberry, яка унікальна на ринку МФО. Суть ось в чому: чим активніше ви користуєтесь сервісом, тим нижче процентна ставка і вище ліміт видачі. На 6 рівні програми лояльності можна отримати до 15 000 грн під 1,14% за 3 хвилини (за умови оплати у строк надання кредиту або протягом грейс-періоду). Подавайте заявку просто зараз та користуйтеся перевагами постійного клієнта!


Cashberry - з турботою про клієнтів!