Поки одні витрачають на новорічні принади останні заощадження, інші отримують від цього свята максимум вигоди та заробляють реальні гроші. Як скористатися загальною атмосферою свята та перетворити її на чудовий дохід? Напередодні Нового року ми зібрали 5 ідей новорічного бізнесу, який не потребує інвестицій або великих грошових вкладень.

Новорічний хендмейд: іграшки, листівки, свічки, подушки

Новорічний настрій в першу чергу створює оздоблення інтер’єру. Люди намагаються оточити себе гарними, тематичними речима, що створюють атмосферу свята. Їх використовують у якості подарунків, тому новорічний хендмейд завжди має попит. Вироби ручної роботи помітніші на фоні однотипних китайських товарів, які заповнюють полиці магазинів. Вони підкорюють серця покупців своєю індивідуальністю, душевністю та якістю. Тому, якщо ви любите щось майструвати, можна перетворити свої вміння на гроші.

Політ фантазії у новорічні свята просто шалений. Ось декілька ідей:

святкові чохли на меблі;

різдвяні шкарпетки;

новорічні віночки;

свічки з оздобленням;

ялинкові іграшки та прикраси;

листівки;

гірлянди на ялинку та ілюмінація.

Креативні подарункові набори

Ця ідея своєрідний протест проти банальних новорічних подарунків. Нехай речі, які дарують будуть незмінними, проте оформлення може стати індивідуальним, а не просто різнокольорова обгортка. Як варіант - креативні подарункові набори. Підібрані аксесуари в оригінальному оформленні можуть завоювати свого покупця. Наприклад, замість звичайного набору чаю можна запропонувати цілу “коробку для чаювання”, яка складається з пари чашок ручної роботи, декілька сортів смачного чаю та солодощі - наприклад, імбирне печиво з іменним привітанням. Для реалізації цієї ідеї не обов’язково вчитися пекти печиво або майструвати коробку, достатньо знайти постачальників, з якими ви будете співпрацювати. Ваше завдання - знайти цікаві речі, зібрати їх в набір та оригінально оформити.

Оформлення офісів, вітрин та громадських центрів

Перед новорічними святами необхідність у правильній атмосфері виникає у багатьох організацій, офісів, торговельних центрів та магазинів. З кожним роком компанії все більше змагаються між собою за найкраще святкове оздоблення.

Суть бізнесу - розробка індивідуальних художніх проєктів зі створення декору приміщень у новорічній тематиці. Така ідея ідеально підійде для дизайнерів, художників та просто творчих людей, у яких є хист до декорування. Для запуску проєкту необхідна реклама та закупка матеріалу для оздоблення приміщень. Свої послуги можна запропонувати ресторанам, торговельним центрам, різноманітним магазинам, офісам. Також, можна декорувати й приватні будинки.

Послуга "Тверезий водій"

Всі знають, який попит на таксі у новорічні свята. І чомусь завжди у ці дні машин катастрофічно не вистачає, а тарифи просто захмарні. Тому на свята можна підробити таксистом та гарантовано отримати замовлення. Особливо прибуткова ця робота у новорічну ніч. Аби реалізувати цю ідею, достатньо мати автомобіль та бути готовим проміняти святкування на роботу. Крім того, можна надавати послуги не на своєму автомобілі, а на автомобілі замовника. Наприклад, людина приїхала в ресторан на своєму авто, але за кермо напідпитку сідати не можна. В такому разі можна звернутися до послуги “тверезий водій”, щоб не лишати машину на стоянці.

Листи дітям від Діда Мороза

Всі батьки прагнуть особливо привітати свою дитину, щоб створити казкову атмосферу. Сьогодні існує багато варіантів, як привітати дитину, проте у період пандемії не бажано кликати додому Діда Мороза та Снігуроньку. Як варіант, можна відправити листа для дитини від Діда Мороза. Ваша задача полягає в тому, щоб придумати креативний лист та надіслати його за адресою.

Тепер ви знаєте, як заробити перед Новим роком та на свята. Сподіваємося, ці ідеї принесуть користь та гроші. Якщо обрали один з варіантів, а грошей на реалізацію не вистачає, то ви можете отримати в Cashberry до 15 000 грн за лічені хвилини.