День закоханих - чудова нагода виразити свої почуття близьким людям, сказати кілька теплих ніжних слів, та здивувати приємним сюрпризом.




“Який кращий подарунок на День закоханих?” - питання, яке турбує багатьох, хто готується до цього свята. Вибір ідеї для подарунків на 14 лютого залежатиме від того, кому презент адресований. У будь-якому випадку, кращий подарунок на День святого Валентина - той, який викличе позитивні емоції у вашої другої половинки.

Також, не забувайте про презенти своїм рідним і друзям. Проявіть до них турботу та потіште у цей особливий світлий день.




Подарунок дівчині на День закоханих

Що подарувати подрузі, коханій дівчині, жінці чи мамі? Усе те, що створить букет приємних емоцій, буде топовим варіантом. Жінки точно оцінять оригінальні та креативні подарунки. Це можуть бути і солодкі бокси в симпатичних коробочках, і ювелірні вироби, і сертифікати на майстер-класи чи SPA-процедури, фотоапарат миттєвого друку, аромалампа, кухонні приналежності, канцелярія, хороші парфуми, кімнатні рослини, і багато чого іншого в такому дусі. До речі, ви можете виграти цінні подарунки для своєї коханої, взявши участь в розіграші від Cashberry. Він буде проходити 14 лютого у нас на сторінці в Facebook.


Подарунок чоловіку на День святого Валентина

Кращим презентом для вашого друга, хлопця, чоловіка чи батька буде щось практичне та функціональне. Відштовхуйтесь від інтересів людини, якій готуєте подарунок. Подумайте, чим займається ваш чоловік, які його хобі. Тоді ви точно не прогадаєте! Які можуть бути варіанти?

Безпрограшним варіантом для чоловіка стане техніка, яка задовільнить потреби та полегшить життя. Робот-пилосос, портативна акустика, планшет, ноутбук, телевізор - раціональне рішення. Ці речі в будинку точно не будуть зайвими. Ваш коханий , без сумніву, оцінить такого типу презенти. А ви знали, що можете отримати їх задарма? Беріть участь в розіграшах від Cashberry, які будуть проходити 14 та 28 лютого.




Подарунок
для двох на 14 лютого

Цікавим і оптимальним варіантом будуть сертифікати на 14 лютого для спільного відпочинку. Обов’язково врахуйте побажання своєї другої половинки. Ідей є дуже багато. Разом ви можете сходити на сеанс масажу, покататися на конях, квадроциклах, стрибнути з парашутом, піти на спільний майстер-клас.

Актуальними подарунками завжди залишаються чоловічі та жіночі набори для догляду. Екосувеніри стануть цікавим та незвичним презентом. Як приклад, екокуб для вирощування рослини. Такий подарунок може стати вашою першою спільною справою та милим спогадом із коханою людиною.

Який презент ви б не обрали для своїх близьких, головне, щоб у ньому була частинка вашої душі!

Хочете зробити близьким сюрприз на День закоханих, але з фінансами не дуже? Подавайте заявку в Cashberry та отримайте до 15 000 грн! Потіште своїх рідних, адже вони цього заслужили.



Читати російською