8 березня — це не про банальні подарунки та стереотипне “Вітаю! Бажаю щастя, здоров’я, кохання.”, це про повагу та розуміння, турботу та підтримку. Цей день дещо більше, ніж просто свято. Саме тому, у нас є завдання для справжніх чоловіків! Так-так! Ми кидаємо вам виклик і пропонуємо протягом тижня виконувати по одному завданню, які для жінок вже давно стали буденними справами.


ЗАВДАННЯ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ДО 8-го БЕРЕЗНЯ


День 1. Вівторок, 3 березня

Попелюшка

Сьогодні вівторок і вам необхідно прибрати в оселі. Так, ми розуміємо, що ви цілий день були на роботі та втомились. Але хатні справи не чекають! Справитесь за вечір? Тут нічого складного нема. Отже, вам треба не просто пропилососити, а:

  • протерти пилюку (навіть на шафі);
  • вимити газову плиту та кахлі на кухні;
  • вимити ванну, рукомийник, унітаз;
  • прибрати на поличках та у шухлядах;
  • пропилососити килими (якщо є);
  • пропилососити всі кімнати;
  • вимити підлогу.

P.S.: Зазвичай всі миючі засоби на кухні під рукомийником. Якщо немає, то запитайте у жінки.


День 2. Середа, 4 березня

Ти не посудомийка

Поїли? Час мити посуд! Сьогодні ця місія повністю лягає на ваші мужні плечі. Ви можете здивуватись, скільки посуду за день брудниться. Ми навіть трішки вам співчуваємо, якщо у вас велика сім’я… Але це стосується тільки посуду!

P.S.: пательні теж треба мити!


День 3. Четвер, 5 березня

Смачного

Сьогодні випробування пройдуть не всі. Завдання для відважних, але ми віримо в вас! Вам треба приготувати сніданок, обід і вечерю. Меню можете скласти на свій смак, головне правило: страви мають бути смачними (читай “їстівними”) і не з ресторану, а приготовлені власноруч.

P.S.: чим менше полум’я на плиті, тим більше шансів не спалити страву.


День 4. П'ятниця, 6 березня

На закупи


Беріть блокнот і ручку або відкривайте нотатки в телефоні й вперед робити ревізію холодильника. Проаналізуйте, що з продуктів скоро закінчиться, чого бракує і що необхідно купити. То саме повторіть з кухонними шафами та поличкою з побутовою хімією. Складіть список. А тепер, без підказок, відправляйтесь на закупи в супермаркет або ринок. Ваша ціль: купити продукти та речі першої потреби на тиждень!

P.S.: крупи зазвичай пересипані в банки та заховані в кухонній шафі.


День 5. Субота, 7 березня

Буде гаряче

Включайте улюблений серіал. Ні, це не день релаксу! Просто поки ви будете прасувати гору випраної білизни, можна собі дозволити подивитися щось цікаве. І не забудьте про власні сорочки!

P.S.: доливайте воду в праску, так речі залишаться цілими


День 6. Неділя, 8 березня

Обіймайте

Вауууууу! Якщо ви виконали всі попередні завдання — ми пишаємося вами! Купуйте букет її улюблених квітів і обнімайте, цілуйте, кажіть компліменти, освідчуйтесь в коханні. Вона варта найкращого, тим паче, коли поряд такий чоловік!


Щиро віримо в те, що вам під силу наш невеличкий квест. Тримаємо за вас кулачки та вболіваємо кожного дня! А коли раптом не вистачить на щось грошей, то кредит онлайн на картку ми перерахуємо за 3 хвилини. Дивуйте, вражайте та кохайте щодня, а не тільки на свята!