Час подякувати та відпустити 2020 рік. Попри всі труднощі, рік, що минає навчив нас багатьом важливим речам, нагадав про фундаментальні цінності та розставив пріоритети у правильному порядку.

У 2020 році ми навчилися піклуватися про рідних, адже найдорожче у світі - це посмішки за родинним столом. Цінувати обійми коханих та дотики долонь, адже месенджери не передають тепла закоханих очей. Опікати старших, адже бабусине варення та пораду дідуся не можна замовити в інтернет-магазині. Перейматися здоров’ям незнайомців, адже ми ближче один до одного, ніж це здавалося раніше. Насолоджуватися прогулянками в парках та кавою в улюбленій кав’ярні, адже тепер ми знаємо, що без цього важко обійтись. Проводити більше часу вдома, адже затишок та безпека понад усе. Посміхатися очима, адже крізь маску важко виразити емоції. Ми розуміємо, як важливо, щоб найрідніші були щасливі та здорові, а час вдома можна було проводити із задоволенням. Саме тому команда Cashberry вирішила подарувати 5 крутих подарунків до новорічних свят, якими зможуть користуватися будь-хто в родині.

Ми подаруємо:

телефон Apple iPhone XR 64GB розіграно 16 грудня! Його оримує Дмитро Скаль з міста Турка, Львівської області. Щиро вітаємо та бажаємо щасливих свят!

пилотяг Roborock S5 Max Vacuum розіграно 23 грудня! Його оримує Хархаліс Катерина Русланівна з міста Новояворівськ, Львівської області. Щиро вітаємо та бажаємо щасливих свят!

телевізор LG 55UN7100 розіграно 30 грудня! Його оримує Шамов Ярослав з міста Харків. Щиро вітаємо та бажаємо щасливих свят!

ігрову пиставку Microsoft Xbox Series S 512GB розіграно 8 січня! ЇЇ отримує Шкурат Андрій з міста Суми. Щиро вітаємо та бажаємо щасливих свят!

мультиварку Tefal Multicook&Stir IH RK905A32 розіграно 14 січня! ЇЇ отримує Онікієнко Світлана з міста Київ. Щиро вітаємо та бажаємо щасливих свят!

Для того, щоб взяти участь у розіграші необхідно подати заявку на кредит у період з 9 грудня до 13 січня, підписати договір та отримати гроші на картку. Нагадуємо, що до новорічних свят можна отримати до 15 000 грн від Cashberry. Детальні умови акції за посиланням.

Бажаємо всім затишних свят та щасливого Нового Року! Бережіть себе та рідних, а про решту подбає Cashberry!