Акцію завершено! Дякуємо за участь!

У нас День народження, а вітати будемо вас! Святкуємо! Двіжуємо! Списуємо!


Вересень - особливий місяць для Cashberry, адже у нас ДНЮХА! Все має бути кайфово, драйвово та двіжово! Ми вирішили зібрати найкращих клієнтів на закрите святкування! Імпровізовані вечірки відбуватимуться на цій сторінці кожні 10 днів.

Які подарунки?

9 клієнтів отримають повне списання кредиту!

Коли вечірки?

Відсвяткували першу вечірку зі списанням 3-х кредитів! Імена переможців: Володимир Запотічний, Роман Карпінець, Анастасія Богданова. Щиро вітаємо переможців! 

Відсвяткували другу вечірку зі списанням 3-х кредитів! Імена переможців: Іванна Романюк, Ярослав Романів, Владислав Петрик. Щиро вітаємо переможців! 

Відсвяткували третю вечірку зі списанням 3-х кредитів! Імена переможців: Вікторія Герман, Василь Попик, Анатолій Козаченко. Щиро вітаємо переможців! 

Важливо! Сума кредиту повинна бути від 1000 грн. Списання розповсюджується тільки на той кредит, який брав участь в акції. Кожен клієнт може прийняти участь у кожній з вечірок. Правила акції ТУТ.


ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ІНВЕСТ ФІНАНС”. НАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУ ФАКТОРИНГУ. Ліцензія Нацкомфінпослуг № 1680 від 16.05.2017 (безстрокова). Кредит на строк до 30 днів на суму до 15000 грн, реальна річна відсоткова ставка від 3,71% до 37956,39%