З кордонами, як то кажуть, цього року все складно, тому доведеться планувати відпустку у рідній Україні. І знаєте, це не так вже й погано! У минулій статті ми розповідали про мальовничі куточки нашої країни, які не гірші за європейські курорти. А сьогодні поговоримо про море, сонце, пісок та пляжі. Ми дізналися де краще засмагати цього року! Обирайте маршрут та вперед до морських хвиль! А взагалі, присвятити це літо подорожам Україною — чудова ідея.



ЧОРНОМОРСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ

Чорне море омиває аж три області, тому і курортів тут досхочу. Можна обрати відпочинок на будь-який гаманець і влаштувати незабутню відпустку не перетинаючи кордонів.


Коблево, Миколаївська область

Ідеальне рішення для тих, хто обожнює комбінувати лінивий та активний відпочинок. Тут ви можете позасмагати на сонечку з прохолодними напоями, а можете зібрати друзів та драйвово провести день в одному з найбільших аквапарків України. Для поціновувачів вина відкриті екскурсії з дегустаціями на завод “Коблево”.


Кінбурнська коса, Миколаївська область


Один з найекологічніших курортів України кличе відпочити на півострів всіх охочих. Тікайте від шумних мегаполісів до заповідної зони. Такий варіант відпустки для тих, хто без проблем може відмовитись від міського комфорту та злитись в одне ціле з природою. За недоторкану красу Кінбурнську косу називають “українськими Мальдівами”.


Одеса


Хочете все й одразу? Ласкаво просимо в Одесу! Тут вам і шумні вечірки, і кілометри пляжів, і театри, аквапарки, дельфінарій, цирк, зоопарк. Все, чого ваша душа забажає! А тепер додайте смачну одеську кухню та архітектурні принади міста. Кожен українець хоч один раз за життя мусить відвідати Одесу та відчути місцевий колорит.


Чорноморськ, Одеська область


Місце для шукачів незвичайних апартаментів та чистих пляжів знайдено! Чорноморськ отримав відзнаку за чистоту муніципальних пляжів. Туристи їдуть у Чорноморськ для того, щоб заночувати в еллінгах — колишніх спорудах для зберігання човнів, які переробили в апартаменти.



Затока, Одеська область


Найвідоміший курорт в Одеській області — Затока. Тут неймовірний вибір жита: від кемпінгів до котеджів. Містечко живе завдяки туристам, тому для їх комфортного відпочинку є всі умови. Молодь обожнює влаштовувати вечірки в Затоці! Крім того, поруч є Білгород-Дністровська фортеця. Впевнені, що відпочинок буде незабутнім!


Лазурне, Залізний Порт та Скадовськ, Херсонська область


Узбережжя Херсонської області чудово підходить для сімейного відпочинку. Житло можна орендувати за приємними цінами, а розваги підібрати як для дорослих, так і для дітей. Чисті пляжі та розвинена інфраструктура, різноманітні заклади громадського харчування та можливість спробувати себе у водних видах спорту.


АЗОВСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ


Кирилівка та Федотова коса, Запорізька область


Кирилівка рівновіддалена від промислових районів, а тому вода тут прозора. Туристи обожнюють цей курорт за чисті пляжі та демократичні ціни. Поруч знаходиться ще одна рекреаційна зона — Федотова коса, яка розділяє Азовське море та Утлюский лиман. Бази відпочинку, готелі та апартаменти побудовані просто на косі, тому велика ймовірність того, що з вашого вікна буде прекрасний вид на море.



Генічеськ, Херсонська область


Якщо плануєте відпочинок з дітьми, то радимо їхати до Генічеська. Тут неглибоке узбережжя та чисті пляжі. А також, це район вподобали дайвери та поціновувачі водних видів спорту. Можна поєднати активний відпочинок з пляжним релаксом в рамках однієї відпустки в Генічеську!


Як бачите, в Україні достатньо морських курортів. Тим паче, після карантину кожному з нас треба перезавантажитись! Обирайте напрямок, беріть відпустку, а за гроші не хвилюйтеся. Залишайте заявку на сайті та отримайте до 15 000 гривень через декілька хвилин на картку будь-якого національного банку.