Подарунки на Новий рік повинні бути корисними та необхідними, а не просто сувеніри за 300 гривень, які роками припадають пилюкою. Подарунки - це знак турботи, кохання, ніжності або поваги. Чи можемо ми нехтувати цими почуттями? Ми підготували для вас безліч ідей привітання на будь-який гаманець.


Свята вже скоро, тож подумайте про подарунки завчасно. Кошти на привітання найрідніших можна взяти в Cashberry просто зараз. Подавайте заявку та отримайте до 15 000 грн на картку. Ми перерахуємо гроші швидше, ніж ви дочитаєте цю статтю.

 

Подарунок дівчині на 2000 грн

Перша порада - запитайте у коханої, про що вона мріє та що б хотіла отримати саме від вас. А для тих, хто обожнює робити сюрпризи, є універсальний подарунок.

Б’юті бокси - ідеальний подарунок жінці. Крім того, ви можете його зібрати власноруч. Подивіться, якими брендами користується ваша дівчина або дружина, щоб зробити правильний вибір в магазині. Не соромтесь покликати на допомогу консультанта, якщо розгубились серед тисяч пляшечок кремів та лосьйонів.

 

Подарунок чоловіку до 1000 грн

А хто сказав, що б’юті бокси обожнюють тільки жінки? Чоловіки теж жадають бути гарними та доглянутими. Єдина різниця - маркетологи заробляють менше на чоловічих засобах по догляду за шкірою. Тож гарний та практичний чоловічий б’юті бокс можна зібрати на суму до 1000 гривень.

 

Подарунок дітям

Дитині необхідно створити казку, адже всі малюки чекають на диво у новорічну ніч. Подарунки хлопчику або дівчинці повинні бути сповнені турботою та ніжністю. Кому, як не вам знати, про що мріє ваша дитина? Крім іграшок, можна подарувати щось таке, що дійсно зблизить вас. Наприклад, придбати майстер-клас зі створення ялинкових прикрас. Ціна такого подарунку коливається від 400 грн до 500 грн.

 

Подарунки батькам

Батьки заслуговують на увагу в новорічні свята та перед Різдвом. Не забувайте про подарунки для них. Мамі можна купити креативний вазон для квітів або м’яку ковдру. Тато буде в захваті від інструментів або настільної гри. Пам’ятайте, що батьки завжди чекають на вас вдома.

 

Подарунки друзям за 1000 грн

Для друзів список подарунків просто довжелезний. Все залежить від захоплень та вподобань. Класичний подарунок - в’язаний светр або худі з креативним принтом. Якщо ви полюбляєте грати в ігри з друзями, можна подарувати гру у форматі квесту. Ваші друзі прибічники екологічного образу життя? Подаруйте набір з бамбукового посуду або екоторбинки для овочів та фруктів.

 

Універсальні подарунки за 2000 грн

Гаджети оточують нас скрізь. Сучасна людина не тямить свого життя без смартфона, годинника, кухонного приладдя. Вони необхідні всім, особливо якщо вони смарт. На Новий рік можна подарувати зволожувач повітря, мультиварку, пилотяг, ваги, стайлери. Будь-який гаджет, який покликаний зекономити час та спростити життя - вдалий подарунок.

Нагадуємо, що Київ і вся Україна запалюють головні новорічні ялинки вже наприкінці грудня, тож шукайте казкову  атмосферу на вулицях рідного міста. Бажаємо вам щасливого Нового року та гарних свят!

 

Читати російською.


ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ІНВЕСТ ФІНАНС”. НАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУ ФАКТОРИНГУ. Ліцензія Нацкомфінпослуг № 1680 від 16.05.2017 (безстрокова). Кредит на строк до 30 днів на суму до 15000 грн, реальна річна відсоткова ставка від 3,71% до 37956,39%