“Cashberry можна сміливо назвати проривом IV кварталу.” - саме так нас охарактеризували на порталі Finance.ua. Ми багато працюємо над тим, щоб сервіс мікрокредитування Cashberry був дійсно зручним та простим у використанні.

 

Cashberry посіла 5 місце у рейтингу МФО України за підсумками IV кварталу 2020 року

Лише за один квартал ми піднялися у рейтингу з 18 на 5 місце. За цими цифрами приховані численні години роботи, десятки ідей з вдосконалення сервісу, креативні рішення та сміливі нововведення. Від самого заснування, наша компанія веде прозору діяльність та надає всю необхідну документацію у відкритому доступі. Інформація про відсоткову ставку та умови кредитування є на сайті та в особистому кабінеті користувачів. Ми створили зручні умови кредитування як для нових клієнтів, так і для постійних. Щодня доводимо на практиці, що кредитування може бути швидким та зрозумілим кожному. Переконайтесь у цьому просто зараз! Подайте заявку на кредит та отримайте гроші на картку за лічені хвилини.

 

Нас неодноразово нагороджували відзнаками якості та преміями:


Бути серед лідерів - це велика відповідальність перед клієнтами. Чекаємо підсумків I кварталу 2021 року та вищу сходинку у рейтингу. Дякуємо, що ви з нами!